۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸
کد خبر: ۷۷۰۲۸

ضربه وزارت اطلاعات به محموله تسلیحاتی و تروریستی در کردستان

با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج)، محموله تسلیحاتی و تجهیزات نظامی متعلق به اشرار و گروه‌های تجزیه طلب که همزمان و در راستای اقدامات رژیم صهیونیستی، قصد ایجاد ناامنی در شمال‌غرب کشور را داشتند، کشف شد.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی، با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان کردستان و با همکاری مرزبانی و سپاه استان، محموله تسلیحاتی و تجهیزات نظامی متعلق به اشرار و گروه‌های تجزیه طلب که همزمان و در راستای اقدامات رژیم صهیونیستی، قصد ایجاد ناامنی و اغتشاش در مناطق شمال‌غرب کشور را داشتند، کشف و یک نفر از اعضا این تیم دستگیر و مابقی به مرز‌های اقلیم کردستان متواری شدند.

بخشی از محموله‌ی تسلیحاتی کشف شده که در راستای توطئه‌های رژیم کودک کش صهیونی در حال ورود به کشور بود، به شرح ذیل است: ۵ قبضه سلاح کلاشینکف، ۲۱ قبضه نارنجک جنگی، ۲۰ چاشنی انفجاری الکترونیکی، ۲۲ تیغه خشاب کلاشینکف، حدود ۲۰۰۰ تیر فشنگ کلانشینکف.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر