۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
کد خبر: ۷۶۱۴۹
سردار احمدی مقدم در همایش ملی هوش مصنوعی و کاربرد‌های آن در پدافند غیرعامل مطرح کرد
رئیس دانشگاه عالی امنیت ملی بر اهمیت آینده‌پژوهی و لزوم بازنگری در راهبرد‌ها و دکترین‌های نظامی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی، نخستین همایش ملی هوش مصنوعی و کاربرد‌های آن در پدافند غیرعامل و افتتاحیه دبیرخانه هوش مصنوعی در سازمان پدافند غیر عامل از سوی سازمان پدافند غیرعامل با همکاری دانشگاه عالی دفاع ملی در محل این دانشگاه با حضور سردار دکتر غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، حجت الاسلام و المسلمین دکترسید سعیدرضا عاملی؛ عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، سردار اسماعیل احمدی مقدم، رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، محمد سعید سرافراز، رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی و جمعی از اساتید دانشگاه، نخبگان و صاحب نظران در حوزه هوش مصنوعی برگزار شد.

سردار اسماعیل احمدی مقدم، رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در این همایش با تأکید بر اهمیت دانشگاه عالی دفاع ملی به‌عنوان یک نهاد کلیدی در تحلیل و پیشبرد این مباحث، به ارائه دیدگاه‌های خود پرداخت.
وی به تعریف پدافند غیرعامل به‌عنوان دفاع غیرمسلحانه در برابر تهدیدات دشمن اشاره کرد و از تغییرات بنیادینی که جنگ‌های آینده با آن روبرو خواهند بود، سخن گفت.

به گفته رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی، جنگ‌های آتی ترکیبی، غیرخطی، سریع و مبتنی بر اطلاعات خواهند بود.

وی همچنین به نقش هوش مصنوعی در تولید و تحلیل داده‌ها و اثر آن بر تغییر موازنه قدرت اشاره کرد و افزود که سربازان آینده نیازمند مهارت‌های سایبری و زیستی هستند.

سردار احمدی مقدم با اشاره به کاربرد هوش مصنوعی در بهبود دقت تشخیص در حوزه‌های پزشکی و حقوقی، تأثیرات مثبت این فناوری‌ها را بر افزایش بهره‌وری و کارایی تشریح کرد.

وی همچنین از تغییرات عمیق در ساختار‌های اجتماعی و اقتصادی ناشی از فناوری‌های نوین یاد کرد و به تشریح اثر ناهمزمانی پیشرفت فناوری و دیگر حوزه‌ها پرداخت.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی به تغییرات حکمرانی در عصر فناوری اشاره کرد و نقش فزاینده تولیدکنندگان فناوری در توزیع قدرت و کاهش نقش سنتی دولت‌ها را تبیین کرد.

وی با بررسی همچنین تأثیر فناوری‌هایی مانند بلاک‌چین و استارلینک بر مفهوم حاکمیت ملی و ارتباطات، به تغییرات در حکمرانی پلتفرمی و کاهش قدرت دولت‌ها پرداخت.

به گفته احمدی مقدم ناتوانی در درک این تحولات می‌تواند منجر به عقب‌ماندگی جدی شود.

وی در پایان ضمن تاکید بر اهمیت آینده‌پژوهی و لزوم بازنگری در راهبرد‌ها و دکترین‌های نظامی، این اقدام را لازمه مقابله با چالش‌های پیش رو دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر