دبیر کمیته پدافند غیرعامل گفت: با توجه به موقعیت ایران، افزایش منابع و تاسیسات پدافند غیرعامل امری ضروری است چرا که آسیبها را در قبال تهدیدات دشمنان کاهش خواهد داد.
علی عبداللهی معاون امنیتی وزارت کشور در اولین نشست مشترک مسئولین کمیتههای پدافند غیرعامل دستگاههای اجرایی وزارتخانه، سازمانها و استانداریها که امروز (شنبه 17 اسفند) در ساختمان وزارت کشور برگزار شد، گفت: وزارت کشور همانند سایر دستگاهها از زمانی که ساختار پدافند غیرعامل اعمال شد فعالیتهای گستردهای را در سطح استانها آغاز کرد و اولویت تشکیلات پدافندی در 31 استان کشور تعیین و همچنین ساز و کار متولی پدافند غیرعامل در استانداریها نیز تعیین شد.
وی ادامه داد: دورههای مختلفی در استانها برگزار شده و همراه با تشکیل این دورهها کارگاههای آموزشی نیز برگزار شد، این موضوع امروزه جا افتاده و از نظر تئوری در سطح نخبگان و مدیران مشکلی وجود ندارد.
دبیر کمیته پدافند غیرعامل تاکید کرد: با توجه به جلسات برگزار شده در این سطح موارد قابل قبولی را شاهد بودیم و لذا باید وارد مراحل اجرایی شویم که این نیز نیاز به ساز و کار خاص خود را دارد.
وی با بیان اینکه اختصاص منابع برای برخی اقدامات اجرایی در کشور ما با توجه به موقعیت ژئوپولتیکش بسیار مهم است، گفت: بهبود منابع و تاسیسات پدافند غیرعامل امری ضروری است.
عبداللهی گفت: در آن زمانی که آمریکا برای مقابله با تروریسم به افغانستان حمله کرد، یکی از سرکردگان این کشور در هنگام حمله به این کشور گفت ما هدفی نداریم که ارزش شلیک کردن داشته باشد، لذا با توجه به این مسئله ما قابل مقایسه با سایر کشورها نیستیم و باید در این حوزه تلاش جدی صورت بگیرد.
دبیر کمیته پدافند غیرعامل افزود: پدافند غیرعامل مطابق برنامهریزی صورت گرفته یک اقدام بازدارنده است و آسیبها را در قبال تهدیدات دشمن کاهش خواهد داد، بنابراین مدیران ما با توجه به این مسئله در استان خود به کار پرداخته و در حوزه آموزش عمومی وقت گذاشتند زیرا این یکی از موضوعات همهگیر است و آحاد جامعه باید نسبت به آن توجیه شوند.
وی تاکید کرد: در مواقع بروز بحران، پدافند غیرعامل کاهش تلفات انسانی را در دستور کار خود دارد و این به دست خود مردم نیز صورت میگیرد، هر قدر حوزه آموزش عمومی و توجیه مردم در صحنه عملی عینیت بخشی شود بیشتر مثمرثمر خواهد بود.
عبداللهی در پایان خاطر نشان کرد: باید در حوزه پدافند غیرعامل به سمتی برویم که جلوی تهدیدات گرفته شود و اگر تهدیدی صورت گرفت کاهش آسیب را به دنبال داشته باشد که البته اگر ضوابط و مقررات رعایت شود به خواسته خود نیز خواهیم رسید.