به گزارش پایداری ملی به نقل از خبرگزاری علم و فناوری آنا، با گسترش علوم کامپیوتری شبکههای مختلفی شکل گرفتند، شبکههای بزرگ و کوچکی که زندگی روزمره انسانها را تحت تاثیر قرار میدهند. شکلگیری شبکهها، اهمیت امنیت را افزایش داده است، به گونهای که امروزه شرکتها برای تأمین امنیت شبکههای خود افرادی را در این زمینه استخدام میکنند.
امنیت شبکه شامل مقررات و سیاستهای گرفته شده توسط مدیریت شبکه است که به منظور جلوگیری و نظارت بر دسترسی غیرمجاز، سوء استفاده، اصلاح یا ایجاد محدودیت در شبکههای کامپیوتری و منابع قابل دسترس در شبکه، تدوین و اعمال میشود. در واقع هدف از امنیت شبکه، محافظت از شبکه و قطعات آن در برابر دسترسی غیر مجاز و سوء استفاده است.
ارائه خدمات امنیت شبکه از راه دور با پشتیبانی آنلاین
سینا سهرابنژاد، کارشناس فروش یک شرکت دانشبنیان درباره خدمت و محصولی که این شرکت دانشبنیان فعال در حوزه فاوا ارائه میکند، گفت: این شرکت ارائه دهنده خدمات امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و محصولات امنیت شبکه از راه دور است. بهعنوان یک مرکز دانشبنیان، فعالیت خود را در ۱۰ سال اخیر در زمینه تخصصی امنیت سایبری، ارزیابی امنیتی و تست نفوذ، سامانههای حفاظتی فناوری اطلاعات و ارائه سرویس مدیریت حوادث سایبری و آسیبپذیریهای شبکه توسعه دادهایم.
وی در ادامه افزود: این شرکت دانشبنیان با تکیه بر گروه پژوهشی امنیت شبکه، آزمایشگاههای تخصصی افتا و استفاده از تجربه متخصصان، فارغالتحصیلان برتر و دانشجویان نخبه دانشگاههای سراسر کشور در جهت رسیدن به اهداف خدماترسانی به سازمانها، ادارهها و شرکتها گام برمیدارد.
قوانین مالیاتی؛ سد راه دانشبنیانها
سهرابنژاد درباره اینکه این خدمت چه آوردهای برای کشور به همراه دارد، بیان کرد: در چند سال گذشته، برای امنیت شبکه معمولا از نرمافزارهای خارجی استفاده میکردیم. ما با استفاده از ظرفیتهای داخلی توانستیم نرمافزارهای بومی طراحی کنیم تا برای کشور رفع نیاز شود. پشتیبانی از داخل کشور انجام میشود، علاوه بر اینکه مزیتهایی هم نسبت به نرمافزارهای خارجی دارد. یکی از این مزیتها پشتیبانی آنلاین در داخل کشور است. در این صورت اگر تحریم یا قطع و وصلی وجود داشته باشد، با بهره از این محصول بومی مشکلی ایجاد نخواهد شد.
این فعال حوزه دانشبنیان درباره دغدغه و چالش اصلی که با آن مواجه هستند، اظهار کرد: اگر از شرکتهای دانشبنیان و شرکتهایی که در زمینه فناوری اطلاعات فعالیت میکنند، حمایت لازم صورت بگیرد نیازهای کشور بهصورت بومی رفع میشوند. یکی از چالشهایی که با آن مواجه میشویم، قوانین مالیاتی هستند. اگر در این راستا تمهیداتی اندیشیده شود، شرکتهای نوپا و دانشبنیانها بهتر از قبل به فعالیت خود ادامه میدهند.