بسمه تعالی
شیوه نامه احراز صلاحیت ظرفیت های حقوقی متقاضی دریافت گواهینامه پدافند غیرعامل در حوزه فنی مهندسی
گواهینامه های صلاحیت پدافندغیرعامل درحوزه فنی مهندسی در هشت گروه تخصصی (1- معماری و شهرسازی 2- مهندسی راه و ترابری 3-مهندسی آب 4-مهندسی نفت و گاز 5- مهندسی صنعت 6- مهندسی معدن 7- مهندسی انرژی 8-تخصص های مشترک) مطابق گروه ها و تخصص های مندرج در آیین نامه تشخیص صلاحیت سازمان برنامه و بودجه و همچنین در حوزه های شیمیایی، پرتوی، زیستی و اقتصادی توسط معاونت طرح ریزی و نظارت فنی سازمان انجام می پذیرد.
این فرآیند، بر اساس گام های این شیوه نامه و مطابق موارد مندرج در ذیل انجام می شود.
گام اول: تشکیل پرونده
مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده
گام دوم: بازدید فنی و میدانی از محل شرکت
مطابق بند دهم، گام اول پس از تشکیل پرونده، درصورتی که شرکت متقاضی، موارد مد نظر در چک لیست را مطابق بند ذیل دارا باشد، می بایست برای بازدید فنی و میدانی با مدیریت ظرفیت های فنی مهندسی سازمان هماهنگی لازم را به عمل آورد.
شرایط انجام بازدید میدانی از محل شرکت:
1- شرکت باید دارای دوربین مدار بسته باشد، به گونه ای که فضا های داخلی را پوشش دهد. 2- درب ورودی واحد باید ضد سرقت بوده یا دارای کرکره آکاردئونی با قابلیت نصب قفل کتابی باشد. 3- برای طبقات همکف تا دوم، همه پنجره ها باید دارای حفاظ باشد. 4- شرکت باید مجهز به سیستم اعلام و اطفاء حریق یا کفسول آتش نشانی استاندارد فضا باشد. 5- دوربین مدار بسته باید حداقل یک ماه تصاویر را در حافظه خود ذخیره نماید. 6- رایانه مستقل برای پروژههای پدافند به گونه ای که به اینترنت متصل نباشد. 7- فایل یا گاوصندوق رمزدار برای مدارک دارای طبقه بندی در محل انجام مطالعات
|
گام سوم: استعلام از مراجع زیربط
پرونده تکمیل شده توسط معاونت طرح ریزی و نظارت جهت استعلام به مراجع ذیصلاح ارسال می گردد.
گام چهارم:دوره آموزشی
درصورت تایید استعلامات درگام سوم، شرکت موظف است تیم فنی خود را جهت شرکت در دوره های آموزشی در حوزه و تخصص مورد تقاضا، با رشته تحصیلی مرتبط به مجری دوره آموزشی معرفی نماید.
توضیحات1: جهت شرکت در دوره آموزشی سطح سه (رتبه سه)، حداقل سه نفر با رشته تحصیلی مرتبط معرفی شود.
توضیحات2: در صورت شرکت در دوره آموزشی، بدون هماهنگی با سازمان و انجام گام های پیش گفته شده، گواهینامه های آموزشی فاقد اعتبار بود و مسئولیت آن بر عهده شرکت می باشد.
گام پنجم: صدور گواهینامه
پس از طی گام های قبل، مدارک توسط مدیریت ظرفیت های مهندسی معاونت مورد بررسی قرارگرفته و در صورت کسب امتیاز لازم، گواهینامه صلاحیت صادر خواهد شد.
توضیحات مربوط به تکمیل فرم ها در گام اول
الف- فرم های مذکور به صورت تخصصی در گروه و تخصص مورد تقاضا تکمیل گردد.
ب-اطلاعات مربوط به هر سطر باید در پوشه مربوط به همان اطلاعات قرار داده شود. (به عنوان مثال: در قسمت مدارک تیم فنی، چنانچه شماره گذاری از بالا انجام شود و در قسمت مربوطه، شماره مربوط به فرد شماره 10 باشد، کلیه اطلاعات مربوط به فرد شامل: تصویر مدرک تحصیلی، تصویر رزومه کاری و تحصیلی، تصویر گواهی دوره آموزشی*، تصویر قرارداد فرد با شرکت، تصویر بیمه فرد و سایر مستندات مربوطه در پوشه شماره 10 ذخیره گردد.)
ج-تکمیل سایر قسمت های جداول مربوطه، ضروری می باشد و در صورت عدم تکمیل، امتیاز مربوط به آن قسمت صفر لحاظ می شود.
د- در قسمت مربوط به مطالعات، قرار دادن صفحه اول و دوم قراداد، فرم ارزیابی عملکرد مشاور و گواهی حسن انجام کار پروژه الزامی می باشد و چنانچه پروزه به اتمام نرسیده باشد، تکمیل فرم ارزیابی عملکرد بر اساس درصد پیشرفت پروژه، مورد تائید می باشد.
جهت دریافت فرمهای مورد نیاز اینجا را کلیک کنید
توضیحات:
نحوه ارسال مدارک احراز صلاحیت به سازمان:
مدارک فیزیکی برای مشاورین متقاضی جدید، شامل نامه درخواست صدور گواهینامه صلاحیت و مستندات مربوط به بندهای شماره 5 تا 8 می باشد و سایر مستندات به صورت لوح فشرده ارائه گردد و برای تمدید گواهینامه صلاحیت، به غیر از فیزیک نامه درخواست، سایر مستندات به صورت لوح فشرده ارسال گردد.