اکرمی با بیان اینکه اقدامات مصون سازی و آمادگی به منظور صیانت از مردم در صنایع شیمیایی یک از موضوعات اصلی پدافند شیمیایی است، متذکر شد: نگاه ما به حوزه پدافند غیرعامل باید به نحوی باشد که اقدامات مصون سازی و آمادگی به منظور حفاظت از مردم و صیانت از زیرساختهای حیاتی را در نظر داشته باشیم.
به گزارش پایداری ملی ، دکتر اکرمی در دومین همایش پدافند غیرعامل و مدیریت بحران بیان کرد: طرح تخلیه اضطراری در زیرساخت های حیاتی، حساس و مراکز جمعیتی بایستی پیاده سازی گردد.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه پدافند شیمیایی کشور گفت: در حوزه پدافند شیمیایی باید سه مقوله ایمنی، امنیت و دفاع بصورت ویژه مد نظر قرار گیرد.بحث حفاظت از زیرساختهای حیاتی در کشور به طور جدی در قرارگاه پدافند شیمیایی پیگیری شده و در این راستا کارگروه حفاظت از زیرساخت های شیمیایی را تشکیل دادیم.
وی یکی از موضوعات مهم در حوزه حفاظت از زیرساخت های شیمیایی کشور، شناسایی این زیرساختها را عنوان کرد و گفت: تمامی متولیان دستگاههای دارای زیرساخت شیمیایی مکلفاند ماموریتهای خود را در راستای برنامه های مصون سازی و آمادگی پاسخ به حوادث شیمیایی انجام دهند.
اکرمی بیان کرد پیاده سازی الزامات و ملاحظات ایمنی شیمیایی، امنیت شیمیایی و دفاع شیمیایی در این زیرساخت ضروری می باشد.
وی اظهار کرد: سند نظام مصون سازی و عملیات پدافند شیمیایی کشور تدوین و ابلاغ گردید، انتظار می رود دستگاهها با ابلاغ سند، این نظام را پیاده سازی کنند و تمام اقدامات برای کاهش آسیبها پذیری ها و حفاظت از زیرساخت ها و ایجاد تاب آوری و تداوم کارکرد انجام شود.
اکرمی با بیان اینکه دشمن همواره به دنبال ضربه وارد کردن به زیرساختهای راهبردی ما است، تصریح کرد: زیرساخت های شیمیایی بخش مهمی از اقتصاد کشور بوده و مواد شیمیایی نقش مهمی در تداوم کارکرد و فعالیت سایر زیرساخت های حیاتی کشور دارد؛ به عنوان مثال، اکسیژن نقش مهمی در حوزه نظام سلامت کشور دارد. ما باید با نگاه دقیق علمی و راهبری، امنیت این بخش ها را به حداکثر برسانیم.
وی با بیان اینکه اقدامات مصون سازی و آمادگی به منظور صیانت از مردم در صنایع شیمیایی یک از موضوعات اصلی پدافند شیمیایی است، متذکر شد: نگاه ما به حوزه پدافند غیرعامل باید به نحوی باشد که اقدامات مصون سازی و آمادگی به منظور صیانت از مردم و حفاظت از زیرساختهای حیاتی را در نظر داشته باشیم.