به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی به نقل از خبرگزاری فارس، یک قانونگذار در تگزاس شمالی لایحهای ارائه کرده که کودکان را در این ایالت از استفاده از رسانههای اجتماعی منع میکند.
«جارد پترسون» در توضیح علت این اقدام، گفت: دسترسی نوجوانان و کودکان به رسانههای اجتماعی منجر به افزایش چشمگیر آسیب به خود، خودکشی و مشکلات مربوط به سلامت روان شده است.
اکثر پلتفرمهای رسانههای اجتماعی برجسته مانند فیسبوک و اینستاگرام قانون ۱۳ سال سن را برای ثبت نام کاربران دارند، اما هیچ سیستمی برای تأیید سن کاربر ندارند.
لایحه پترسون شرکتهای رسانههای اجتماعی را مجبور میکند تا سن کاربر را با یک کارشناسایی عکسدار تأیید و همچنین به والدین اجازه میدهد تا درخواست کنند حسابهای فرزندشان از سایتها حذف شود. طبق این لایحه، شرکتهای رسانههای اجتماعی حداکثر ۱۰ روز فرصت خواهند داشت تا پروفایل یک کودک را حذف کنند.
گرگ سیندلار، مدیرعامل بنیاد سیاست عمومی تگزاس، در این خصوص میگوید: آسیبهایی که رسانههای اجتماعی به کمسن و سالها وارد میکنند، نه تنها در تحقیقات داخلی شرکتهای رسانههای اجتماعی که این محصولات اعتیادآور را تولید میکنند، بلکه در افزایش سرسامآور افسردگی، اضطراب و حتی میزان خودکشی که کودکان را مبتلا میکنند، قابل اثبات است.
او در بیانیهای اعلام کرد: ما از جارد پترسون در حفظ امنیت این جمعیت گرانبها بسیار سپاسگزاریم و از ممنوعیت دسترسی افراد کم سن و سال به رسانههای اجتماعی برای جلوگیری از آسیبهای دائمی رسانههای اجتماعی که نسل بعدی تگزاسیها را ویران میکند، کاملاً حمایت میکنیم.
مطالعهای که سال گذشته توسط وال استریت ژورنال انجام شد نشان داد که استفاده از رسانههای اجتماعی به سلامت روان نوجوانان آسیب وارد میکند به طوری که ۴۰ درصد از نوجوانان میگویند تنها هدفشان از پستگذاری در رسانههای اجتماعی این است که برای دیگران خوب به نظر برسند. در حالی که ۳۲ درصد از دختران احساس میکردند که اینستاگرام فقط بدن آنها را بدتر میکند.
کارشناسان بهداشت پزشکی در سراسر آمریکا همچنین نسبت به ماهیت اعتیادآور رسانههای اجتماعی هشدار داده اند، به ویژه برای کودکانی که با خطرات آزار و اذیت سایبری در پلتفرمها و همچنین قرار گرفتن در معرض احتمالی سواستفاده گران جنسی مواجه هستند.
گفتنی است فاکس نیوز دیجیتال برای اظهار نظر در مورد این قانون با فیس بوک و توییتر تماس گرفت و پاسخی دریافت نکرد.