به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری البرز، سید شهاب الدین حسینی افزود: پدافند غیرعامل باید با نگاهی راهبردی و با مشارکت مردمی بر مبنای معنویت، حس انسان دوستی و وحدت پایهریزی شود.
*مساجد سنگر و پایگاههای مردم است
حسینی با اشاره قرار دادن منویات امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: مساجد، سنگر و پناهگاه مردم است و در طول فراز و نشیبهای تاریخ همواره روحانیت دوش به دوش مردم در مقابل تهدیدهای خارجی و داخلی ایستادگی کردند.
وی تصریح کرد: با وجود تعداد 700 مساجد در استان و کانونهای فرهنگی مساجد میتوان شبکه گستردهای از مشارکتهای مردمی را ایجاد و سازماندهی کرد علاوه بر آن مساجد با در اختیار داشتن فضای مناسب برای آموزش مردم با هزینهای بسیار کم در مواقع اضطراری و برگزاری مراسم نقش بیبدیلی را ایفا میکنند.
وی در ادامه به امر سازماندهی مردم تاکید کرد و گفت : مشارکت مردمی بدون سازماندهی مناسب و مدیریت ناکارآمد نه تنها نتیجهای در بر ندارد بلکه میتواند موجب خسارت و زیانهایی نیز شود.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان ادامه داد: یکی از شاخصهای بارز این امر در جوامع در حال توسعه اقدامات پیشگیرانه است و باید سناریویی درباره تهدیدات احتمالی پیشبینی و تدوین شود و راه حلهای آن نیز به جد پیگیری شود.
*نهادهای مردمی و NGO ها آموزش میبینند
وی افزود: در این استان نهادهای مردمی و NGO ها با هدف توسعه کمی و کیفی در برگزاری دورههایی به عنوان آشنایی با اصول پدافند غیرعامل آموزش میبینند و از پتانسیلهایی موجود و توانمندهایی که به واسطه آموزش ایجاد میشود به بهرهوری کامل میرسد.
* رئیس کارگروه سازماندهی و مشارکت معرفی شد
در این جلسه، مدیرکل پدافند غیرعامل استان، حجت الاسلام موسوی را به عنوان رئیس کارگروه سازماندهی و مشارکت مردمی استان البرز معرفی کرد.