همایش خانواده و پدافند غیر عامل در ممسنی برگزار شد
همایش خانواده و پدافند غیرعامل توسط آموزش و پرورش ممسنی با حضور مدیران ، معاونین پرورشی، دبیران علوم اجتماعی و آمادگی دفاعی و مدرسین آموزش خانواده و اعضای انجمن اولیاء و مربیان در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) شهرنورآباد برگزار شد.
جمشید افراسیابی فر مدیریت آموزش و پرورش شهرستان ممسنی در این همایش بیان داشت: ارکان مدارس مدیران، شوراهای مدرسه، شورای دبیران، شورای دانش آموزی و انجمن اولیاء و مربیان است و در این موقعیت و شرایط کنونی انجمن اولیاء یکی از بازوان کمک کنند مدارس هستند.
این انجمن به عنوان نماینده خانواده های دانش آموزان و پل ارتباطی مدرسه و خانواده در بسیاری از مشکلات آموزشی ، پرورشی و مالی یاری دهنده ی مدارس و در نتیجه آموزش و پرورش هستند.
وی در ادامه در توصیه به اولیاء دانش آموزان و اعضای انجمن اولیاء اظهار داشت: برای تربیت کودک و فرزند جهت رسیدن به کمال انسانی خانواده، مدرسه، جامعه و ... هرکدام به طریقی نقش آفرینی می کنند و هدایت همه ی این ها تحت عنوان پدافند غیر عامل خواهد بود.
افراسیابی فر با اشاره به اینکه در تربیت فرزندان به رفع نیازهای فیزیکی و جسمانی توجه خاصی می شود اما به نیاز های روحی و روانی همچون احترام، خود شکوفایی، محبت و ... کمتر توجه می شود گفت: در رفع نیاز های بهداشت روحی و روانی دانش آموزان، نیاز به تعامل و ارتباط است و کمکی که خانواده و اولیاء می توانند در این راستا انجام دهند تعامل، گفتگو و درک هم دیگر است.
بهداشت روحی و روانی نمی تواند یک طرفه و با ابزارهای چوی تنبیه صورت گیرد همچنین با رها کردن دانش آموزان و عدم توجه به مسئولیت های اعضای خانواده و عدم برقراری ارتباط نیز بهداشت روانی ایجاد نمی شود.
نیاز است با شناخت نقش های اعضای خانواده و ایجاد حس تعامل و ارتباط در خانواده بهداشت روحی و روانی را ایجاد کرد. بهداشت روانی اگر در خانواده ها ایجاد شود بسیاری از معضلات اجتماعی در جامعه کم رنگ خواهد شد.
0پسندیدم
گزارش خطا
اشتراک گذاری
ارسال نظرات
نظرسنجی
مهمترین راهکار نهادینه سازی الزامات و ضوابط پدافند غیرعامل در دستگاههای اجرایی را چه می دانید؟!