۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۷
کد خبر: ۶۰۹۳
با حضور حضور کارکنان برق سمنان

مانور پدافند غیرعامل ویژه صنعت برق در سمنان برگزار شد

مانور پدافند غیرعامل ویژه صنعت برق در سمنان با حضور حضور کارکنان برق سمنان برگزار شد.

ه نقل از روابط عمومی توزیع برق سمنان، نیروهای عملیاتی مدیریت توزیع برق شهرستان سمنان در مانور پدافند غیرعامل تدبیر و امید که در نیروگاه شهید باکری سمنان برگزار شد، شرکت کردند.

مدیر توزیع برق شهرستان سمنان اظهار داشت: انتقال دیزل ژنراتور به داخل نیروگاه، برق‏رسانی به چادرهای هلال احمر، احداث پایه‏های برق اضطراری و قطع برق مراکز ثقل در شهر و آزمایش دیزل ژنراتور سازمان‏ها از مهم‏ترین اقدامات کارکنان برق سمنان در این مانور است.

علیرضا قیومی اظهار داشت: کلیه مواردی که در این سناریو برای تیم عملیاتی 12 نفره برق سمنان طرح‏ریزی شده بود، ظرف کمتر از مدت پیش‏بینی اجرا شد و تعامل بسیار مناسبی با دست‏اندرکاران برگزاری مانور و سایر دستگاه‌ها به عمل آمد.

یادآور می‏شود؛ عملیات باز و بست شبکه هم‏زمان با انجام مانور در نیروگاه شهید باکری برابر دستورالعمل و هماهنگی با دیسپاچینگ ملی و منطقه‏ای از دیگر اقدامات مرکز دیسپاچینگ شرکت توزیع برق استان در این رزمایش محسوب می‏شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha