۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۱
کد خبر: ۵۸۵۷۷
لرستان مدیر فرودگاه خرم‌آباد از برنامه‌ریزی برای انجام ۱۴ پروژه در حوزه هوانوردی عمومی خبر داد.
به گزارش پایداری ملی، علی کاملی امروز پانزدهم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به ورود فرودگاه خرم‌آباد به حوزه هوانوردی عمومی، اظهار کرد: ظرفیت‌های لرستان از منظر طبیعی (یکی از زیباترین مناظر طبیعی ایران) و تاریخی به همراه ظرفیت‌های بالفعل و آماده فرودگاه خرم‌آباد جهت راه‌اندازی این صنعت، ما را بر آن داشت تا در اسرع وقت و با تمام توان در این مسیر گام برداریم.

وی با اشاره به تغییر در نگرش شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران به صنعت هوانوردی و اقدام در رونق آن به‌صورت یک برنامه مدون و اصولی و استفاده از این ظرفیت، تصریح کرد: در این راستا با برگزاری جلسات مشترک با بخش خصوصی جهت خدمت‌رسانی به مردم استان لرستان و همچنین مکاتبات با این دستگاه‌ها و بخش خصوصی اقدام کردیم.

مدیر فرودگاه خرم‌آباد خاطرنشان کرد: این فرودگاه با همکاری و راهبری شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران آمادگی این را دارد که با اشتراک‌گذاری مجوز فعالیت‌های هوانوردی عمومی (A.O.C) و در اختیار گذاشتن اماکن مورد نیاز و با کمترین سرمایه‌گذاری توسط اشخاص حقیقی، حقوقی و بخش خصوصی یا دولتی نسبت به آغاز فعالیت در این حوزه اقدام کند.

کاملی با بیان اینکه بیش از ۱۴ پروژه قابل اجرا در صنعت هوانوردی عمومی تعریف کرده‌ایم، به بیان این پروژه‌ها پرداخت و اضافه کرد: آموزش خلبانی CPL و PPL، راه‌اندازی پروازهای تفریحی، جشنواره ورزش‌های هوایی، تبادل مرسولات پستی، پایش خطوط لوله نفت و گاز سراسری و پایش جنگل‌ها، مراتع و منابع طبیعی از جمله‌ پروژه‌های تعریف شده است.

وی ادامه داد: از دیگر پروژه‌های تعریف شده می‌توان به پایش و حفاظت از مناطق حفاظت شده و حیات‌وحش، پایش جاده‌ها، رودخانه‌ها، مزارع و باغات، خدمات سمپاشی هوایی، ایرتاکسی، ایر آمبولانس، گردشگری هوایی، بحران و پدافند غیرعامل و نقشه‌برداری اشاره کرد.

مدیر فرودگاه خرم‌آباد با بیان اینکه آغاز این فعالیت‌ها مزایای بسیاری برای استان لرستان در پی خواهد داشت، افزود: چنانچه تمام این پروژه‌ها اجرایی شود، استان در بحث منابع طبیعی، جنگل‌ها، مراتع، محیط‌زیست، حیات‌وحش، مرسولات پستی، امداد و نجات و اورژانس هوایی و ... در زاگرس مرکزی به‌عنوان مرکز و مرجع شناخته می‌شود.

کاملی بیان کرد: همچنین در بحث ورزش‌های هوایی، آموزش خلبانی هواپیماهای سبک، فوق سبک، گردشگری هوایی و تحقیق و پژوهش می‌توانیم در کشور مرجع شویم.

وی دیگر مزایای اجرای هوانوردی عمومی را اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم بسیار این طرح با هزینه بسیار پایین دانست و گفت: این امر منجر به رونق صنعت گردشگری و توریسم استان و در نهایت فعال شدن فرودگاه به‌عنوان موتور توسعه استان می‌شود.
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر