۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۵
کد خبر: ۵۴۳۷۴
سردار جلالی در گفتگو با تسنیم عنوان کرد
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: با اعمال سیاست‌گذاری‌های انجام‌شده توسط سازمان پدافند غیرعامل کشور در این حوزه، موفق به ساخت حدود ۲۰۰ محصول جدید فاعی در فضای سایبری به‌دست شرکت‌های دانش‌بنیان شده‌ایم.
به گزارش پایداری ملی، سردار دکتر غلامرضا جلالی با اشاره به تعامل سازمان پدافند غیرعامل کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار داشت: اکنون تهدیدات ما تهدیدات فناورانه است که در لبه دانش قرار دارند و تهدیدات حوزه‌های سایبری، هوشمند، نانو و بایو بیشتر در حوزه علمی و پژوهشی هستند که دفاع از این حوزه‌ها از طریق ظرفیت‌های علمی و پژوهشی و ساخت محصولات مورد نیاز کشور توسط شرکت‌های دانش‌بنیان انجام می‌شود.

وی افزود: خوشبختانه با اعمال سیاست‌گذاری‌های انجام‌شده توسط سازمان پدافند غیرعامل کشور در این حوزه، موفق به ساخت حدود 200 محصول جدید دفاعی در فضای سایبری به‌دست شرکت‌های دانش‌بنیان شده‌ایم که تمامی این محصولات از آزمایشات سخت حوزه پدافند سایبری با موفقیت گذشته‌اند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: برای نخستین بار توانسته‌ایم که سامانه‌های صددرصد ایرانی را در زیرساخت‌های حوزه انرژی به‌کار ببریم که دیسپاچینگ گاز کشور از جمله این موارد است، پیاده‌سازی و اجرای این طرح یک دستاورد بزرگ برای کشور در حوزه صنعت و مجموعه‌های دانش‌بنیان محسوب می‌شود که با هدایت سازمان پدافند غیرعامل کشور در بخش پدافند سایبری شکل گرفته است.

جلالی ادامه داد: درون تهدیدها، فرصت‌ها نهفته‌اند و باتوجه به اینکه رهبر معظم انقلاب نیز در منویات خود فرموده‌اند "امسال، سال فرصت‌ها است"، باید گفت که بخش فرصتی این تهدیدات درحال رونمایی است، یکی از فرصت‌های اعمال این تهدیدات این مسئله است در زمان اعمال محرومیت از کالاهای خارجی برای تأمین نیازهای داخلی، به تولیدات داخلی می‌پردازیم که این مسئله فرصت بی‌بدیلی است که برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد می‌شود.

وی عنوان کرد: امیدواریم که مدیران جامعه که به ایفای نقش کارفرمایی در کشور می‌پردازند همانند حوزه‌های نفتی و انرژی بتوانند اعمال هدایت صحیحی داشته باشند زیرا در این صورت هیچ نقطه‌ضعفی در حوزه تولید و تأمین نیازمندی‌های فنی و صنعتی داخل کشور باقی نمی‌ماند و در این زمینه به‌روی چندین حوزه متمرکز شده‌ایم که نتایج موفقی نیز داشته است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در پاسخ به این سؤال که در حوزه امنیت صنایع استان مرکزی چه اقداماتی شده است گفت: وضع موجود در تعامل میان تهدید و امنیت قرار دارد و در واقع عدم وجود ناامنی در حوزه زیرساخت‌ها به این معناست که توانسته‌ایم آنها را به امنیت برسانیم اما با سطح مطلوب در این زمینه فاصله داریم که باید این فاصله را به‌سرعت برطرف کنیم.

جلالی خاطرنشان کرد: درحال اجرای دو پروژه اساسی در استان مرکزی به‌عنوان یک استان صنعتی و نزدیک به مرکز کشور هستیم که یکی از آنها اجرای طرح جامع پدافند غیرعامل استان مرکزی است، این طرح توسط مشاور در مرحله تهیه قرار دارد و تمامی ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل و تمامی نقاط ضعف، آسیب‌پذیر و تهدیدات در آن دیده و بررسی می‌شود که پس از جمع‌بندی در نهایت برنامه‌ای برای رفع آنها ارائه می‌دهد.

وی بیان کرد: طرح پدافند غیرعامل استان مرکزی پیشرفت مطلوبی داشته و تاکنون رشدی بیش از 60 درصد داشته است و تمرکز ما بر این است که بتوانیم این طرح را تا پایان سال به اتمام برسانیم، تلاشمان بر این است که سال آتی برنامه‌ای جامع برای تمامی حوزه‌های استان مرکزی به‌صورت جزء به جزء داشته باشیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: دومین طرح مدنظر برای شهر اراک به‌عنوان مرکز استان مرکزی و شهر دارای جمعیت مناسب است و طرح مطالعات پدافند شهری برای این شهر پیش‌بینی و آغاز شده است که در سه‌ماهه و یا 4ماهه نخست سال آینده به جمع‌بندی می‌رسد.

جلالی ادامه داد: پس از اتمام این دو مطالعه تخصصی لیستی از برنامه‌های ریز که تمام نقاط آسیب‌پذیر، نقاط ضعف، تهدیدات و ظرفیت‌های موجود در استان مرکزی را در بر می‌گیرد در اختیار داریم و تمامی این موارد در آن قابل شناسایی است و بر این اساس می‌توانیم برنامه جامعی را در حوزه پدافندغیرعامل تأمین کنیم.
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر