۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۰
کد خبر: ۵۰۰۶۴
مدیر جهادکشاورزی حاجی‌آباد از ردیابی ۱۷۵ هزار هکتار از اراضی این شهرستان برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی مهاجر خبر داد و گفت: از اواخر فروردین ماه سال جاری تاکنون بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی حاجی آباد به صورت زمینی و هوایی برای مبارزه با ملخ صحرایی سم پاشی شده است.
به گزارش پایداری ملی، مهدی عباسپور، اظهار کرد: از بیستم بهمن ماه سال گذشته عملیات ردیابی ملخ صحرایی در دستور کار این مدیریت قرار گرفت که برای اولین بار در تاریخ بیستم فروردین ماه سال جاری دسته ملخ صحرایی در منطقه تل قلعه شهدادی مشاهده شد.

وی اولین مبارزه با این آفت مهاجر را ۲۱ فروردین ماه عنوان و تصریح کرد: اولین پوره ملخ صحرایی اوایل اردیبهشت ماه در منطقه احمدی مشاهده و بلافاصله عملیات مبارزه با پوره ملخ صحرایی نیز آغاز شد.

مدیر جهاد کشاورزی حاجی آباد با اشاره به اینکه ۱۷۵ هزار هکتار از اراضی این شهرستان برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی مهاجر ردیابی صورت گرفته است، اظهار کرد: از اواخر فروردین ماه سال جاری تاکنون بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی حاجی آباد به صورت زمینی و هوایی برای مبارزه با ملخ صحرایی سمپاشی شده است.

عباسپور، اضافه کرد: از ابتدای عملیات مبارزه با ملخ صحرایی نزدیک به ۵ هزار لیتر سم برای مقابله با این آفت در شهرستان حاجی آباد مورد استفاده قرار گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی حاجی آباد، خاطرنشان کرد: طاشکوییه، گله گاه، سید جوذر، هاشم آباد، گنج، طارم، سرچاهان، شهدادی، سیرمند، سردر، راییز، بناب، گرهوئیه، مرکز آموزش، لرد گرم، چاه صواب، جایین، شمیل، آشکارا، تنب شناگ، فارغان، میمند، لرد احمدی، سر گز، پاشغ، میرحسنی، چاه سبز، چاه بنه، ابید، سراح احمدی، جلالی، کلوچان، گردکان و کشان احمدی از مناطقی است که در شهرستان حاجی آباد مورد هجوم ملخ صحرایی قرار گرفته و عملیات مبارزه با این آفت نیز در این مناطق انجام شده است.

وی با بیان اینکه عملیات زمینی مبارزه با ملخ صحرایی در حاجی آباد با استفاده از دستگاه‌های ulv پاش، ماشینی، دستی، پشت تراکتوری و توربینی با همکاری مردمی صورت گرفته است، اظهار کرد: از ابتدای این مبارزه تاکنون سه مرحله عملیات هوایی در این شهرستان انجام شده که هم اکنون نیز ۲ فروند هواپیما در منطقه مشغول مبارزه با این آفت مهاجر در حاجی‌آباد هستند.

عباسپور، خاطرنشان کرد: شانزدهم خردادماه مدیر جهاد کشاورزی هرمزگان به همراه معاون بهبود تولیدات گیاهی و مدیر حفظ نباتات سازمان از عملیات مبارزه با ملخ صحرایی در مناطق سیدجوذر، گهکم، سرچاهان، طاشکوییه و هاشم آباد بازدید کردند و از نزدیک در روند آخرین جزئیات این عملیات قرار گرفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر