وی اعتبار مورد نیاز برای خرید سیستم هشدار دهند سیل را حدود ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: با استفاده از این سیستم مردم از طریق ایمیل و یا تلفن از خطر وقوع سیل مطلع می شوند.
رئیس اداره هواشناسی کاشان با اشاره به اینکه این شهرستان از نظر وقوع سیل، مقام نخست استان اصفهان را دارد، تصریح کرد: بر اثر بارندگیها و جاری شدن سیلاب های بهاری در شهرستان، افزون بر وارد کردن خسارتهای مالی به واحدهای مسکونی و زیرساختهای شهری، موجب جان باختن دو نفر شد.
وی با اشاره به افزایش میزان بارندگیهای در ۲ ماه گذشته، تصریح کرد: ترسالی در کاشان موقتی است یعنی باید بارندگیها به مدت هشت سال ادامه یابد تا ترسالی دائمی در این شهرستان به وجود آید.
ارغوانی یادآور شد: میزان بارندگی در سال زراعی جاری (اول مهر ۹۷ تا اول مهر ۹۸) را ۱۳۴ میلی متر بیان کرد و افزود: با توجه به افزایش بارشها تاکنون ۱۴۷.۲ میلی متر بارندگی شده که این رقم از حالت طبیعی بیشتر است و در واقع به نسبت بلندمدت ۱۳ درصد و در قیاس با سال زراعی گذشته نیز ۳۲ درصد افزایش یافته است.
به گفته وی کاشان با توجه به افزایش این بارندگیها به خصوص در ۲ ماه گذشته پس از نائین، نطنز و فرودگاه اصفهان در رتبه چهارم کم بارشیهای استان اصفهان قرار دارد و این شهرستان به لحاظ بارش ها از وضعیت خوبی در استان برخوردار نیست.
چم رود، خنب و جزه، حیدر، قمصر و قهرود پنچ رودخانه شهرستان کاشان است که چم رود به عنوان وحشیترین رودخانه یاد میشود که در صورت طغیان دانشگاههای کاشان، آزاد اسلامی، علوم پزشکی و شهرکهای صنعتی و مسکونی قطب راوندی را تهدید میکند.
سیلاب رودخانه حیدر به علت صخرهای بودن و شیب تند به مرکز شهر کاشان سرازیر میشود که خطری جدی برای شهر به حساب میآید و رودخانه خنب و جزه نیز در صورت طغیان منطقههای سفیداب، لتحر و حسن آباد را دربر میگیرد.
شهرستان حدود ۳۶۵ هزار نفری کاشان در فاصله ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.