
به گزارش پایداری ملی، حبیب حاتمی صبح امروز در بندرعباس اظهار داشت: در سالجاری ۱۳۰۰ هکتار مالچپاشی و تثبیت ماسههای روانی در سطح بیابانهای شرق استان انجام میشود.
وی افزود: برآورد اجرای این پروژه ۱۵ میلیارد تومان است.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان خاطرنشان کرد: در سال گذشته،۴۷۰ هکتار مالچ پاشی و۳۵۰ هکتار نهالکاری با اعتبار سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در سطح بیابانهای شرق استان صورت گرفت.
حاتمی، مشارکت مردمی در اجرای طرحهای بیابانزدایی را از اولویتهای ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان خواند و گفت: براساس ماده ۳ قانون بهرهبرداری از جنگلها و مراتع، زمین را در اختیار مردم قرار میدهیم تا نسبت به اجرای پروژههای مدیریت رواناب با نهالکاری ارقام مثمر و غیرمثمر نهال اقدام کنند.
وی، میزان بیابانهای استان را یک میلیون و ۵۶۰ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: ۲۸ کانون بحرانی با مساحت ۳۱۸ هزار هکتار و مناطق تحت تاثیر این کانونهای بحرانی نیز ۶۱۲ هزار هکتار و مساحت سایر اراضی بیابانی هم ۶۳۵ هزار هکتار است.
معاون فنی ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان بیان داشت: اجرای پروژههای بیابانزدایی باعث ماندگاری ساکنان در مناطق بیابانی به خصوص روستاهای بیابانی شده است.
حاتمی گفت: هرمزگان از لحاظ تعداد کانون بحران با ۲۸ کانون بحران، رتبه سوم کشوری، از لحاظ مساحت اراضی بیابانی هم رتبه نهم و از نظر مساحت کانون بحرانی هم جایگاه نهم را به خود اختصاص داده است.
وی ابراز داشت: میزان جنگلهای استان هرمزگان یک میلیون هکتار شامل پروژههای احیاء و غنیسازی جنگل با بذر، جنگلکاری، قرق جنگلها و مدیریت رواناب در جنگل در حوزههای آبخیزی که پروژههای توسعه ملی در آن انجام میشود، است.