استاندار خوزستان دستور تخلیه پنج منطقه در اهواز را صادر کرد و گفت: ساکنان منطقه کیانشهر نیز در حالت آمادهباش قرار گرفتهاند.
به گزارش پایدرای ملی، غلامرضا شریعتی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مناطق عیندو، گلدشت، سیاحی، سادات و سلیمآباد اهواز باید بهصورت فوری تخلیه شوند.
وی افزود: در اقدامی احتیاطی و پیشگیرانه ساکنان منطقه کیانشهر اهواز نیز در حالت آمادهباش قرار گرفتند.
شریعتی خاطرنشان کرد: از جوانان دعوت میکنیم که در ساخت سیلبند در این مناطق به ما کمک و با کمک یکدیگر زنان، کودکان و سالمندان را از این مناطق خارج کنند.
استاندار خوزستان جمعیت این مناطق را چیزی حدود 60 تا 70 هزار نفر اعلام کرد و اضافه کرد: امیدواریم که مشکلی پیش نیاید اما از باب احتیاط و پیشگیری از خطر دستور تخلیه این مناطق صادر شده است.
شریعتی تأکید کرد: به مردم این مناطق توصیه میکنیم آماده باشند تا اگر خدای نکرده مشکلی پیش آمد بتوانیم اقدامات لازم را سریعاً انجام دهیم.
0پسندیدم
گزارش خطا
اشتراک گذاری
ارسال نظرات
نظرسنجی
مهمترین راهکار نهادینه سازی الزامات و ضوابط پدافند غیرعامل در دستگاههای اجرایی را چه می دانید؟!