۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۴
کد خبر: ۴۴۴۴۹
یک منبع فلسطینی گفت، دو نماینده زن مسلمان در کنگره آمریکا که عضو جنبش «بایکوت اسرائیل» هستند، در حزب خود نیز رویکرد بایکوت رژیم صهیونیستی را در پیش گرفته‌اند.

به گزارش پایداری ملی، «الهان عمر» و «رشیده طلیب» دو نماینده از حزب دموکرات که در نوامبر گذشته (2018) موفق به راه‌یابی به مجلس نمایندگان آمریکا شدند، عضو جنبش بایکوت اسرائیل هستند.

خبرگزاری فلسطینی «شهاب» گزارش کرد، این دو نماینده زن، کمپینی داخل حزب خود برای حمایت از جنبش تحریم رژیم صهیونیستی معروف به «بی‌دی‌اس» راه‌ انداخته‌اند.

طلیب 42 ساله اصالتا فلسطینی است و نماینده ایالت میشیگان در کنگره است. او درباره هدف خود از پیوستن به جنبش بی‌دی‌اس گفته، می‌خواهد نگاه‌ها را به سمت نژادپرستی و نقض حقوق فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی بچرخاند.

الهان عمر 37 ساله نیز از نمایندگان ایالت مینه‌سوتاست. او هم گفته، هدفش متوازن کردن موضع آمریکاست که همواره اولویت را به رژیم اسرائیل داده است؛ این کمپین همچنین دنبال محکوم کردن قانون صادر شده در سال 2018 است که «اسرائیل» را کشوری برای یهودیان (قانون کشور یهودی) نامیده است.

پس از راه‌اندازی این کمپین توسط عمر و طلیب، «لی زلدین» نماینده حزب‌جمهوری‌خواه کنگره به آنها حمله کرد و گفت: این اقدامات نشان‌دهنده کینه به اسرائیل و دشمنی با یهودیت است که می‌بینیم چگونه به قلب سیاست‌های آمریکا، حتی در راهروهای کنگره رسیده است. 

تعداد دیگری از نمایندگان جمهوری‌خواه، حزب دموکرات را متهم کردند با این اقدامات به «نفرت علیه اسرائیل» تشویق می‌کنند.

«آلوین روزنفلد» (Alvin H. Rosenfeld) مدیر سازمان موسوم به سازمان دیدبان معاصر یهودی‌ستیزی هم در این زمینه به خبرگزاری فرانسه گفت، طبیعتا اختلافاتی در داخل حزب دموکرات درباره نحوه تعامل با جنبش بی‌دی‌اس و حامیان آن وجود دارد اما در هر حال اگر این حزب به سمت چپ‌گراهای افراطی متمایل و از روابط قدیمی آمریکا به یکی از نزدیک‌ترین متحدانش (رژیم صهیونیستی) دور شود، تأثیر آن را در صندوق‌های می‌بیند. 

روزنفلد ادامه داد، دموکرات‌ها باید موضع خود در تلاش برای مقابله با یهودی‌ستیزی را ثابت کنند زیرا به این موضوع آگاه هستند که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روابطش با (رژیم) اسرائیل را تقویت کرده، قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخته و سفارت آمریکا را از تل‌آویو به قدس منتقل کرده است.

جنبش تحریم رژیم صهیونیستی ( BDS) سرواژه‌های «Boycott Divestment،  Sanctions» به معنای «بایکوت (انزوا)، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم» است، از سال 2005 به دست 171 سازمان غیردولتی فلسطینی ایجاد شد تا با ایجاد فشارهای اقتصادی بر رژیم صهیونیستی، آن را مجبور به پایان اشغال فلسطین و شناسایی حق بازگشت آوارگان کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر