به گزارش پایداری ملی، سیدعلیاکبر صباغ پیش از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران، با اشاره به پیشرفت صنعت برق پس از چهار دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: در اوایل دهه 60، کارشناسان فرانسوی، پستهای برق و کارشناسان رومانیایی، دکلهای برق ما را میساختند؛ اما امروز تأسیسات ما توسط متخصصان داخلی ساخته میشود.
وی بیان کرد: حتی امروز در میان نیروهای بومی استان سمنان نیز توانمندی فنی نگهداری، بهرهبرداری و تعمیر تأسیسات برق وجود دارد. دانش ما تا آنجا بومی شده که حتی توانایی احداث تأسیسات را نیز در استان داریم.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سمنان با بیان ظرفیت بالای استان سمنان در بخش انرژی خورشیدی افزود: هزینههای تولید انرژی در این حوزه بالاست و طبعاً حجم سرمایهگذاری عظیمی در این زمینه نیاز است. ما در استان سمنان هیچ مانعی بر سر راه سرمایهگذاری در این حوزه نمیبینیم و خوشبختانه تمامی دستگاههای اجرایی مرتبط با این موضوع در استان با گشادهرویی تمام تلاششان را کردهاند تا هیچ سرمایهگذار واقعی نباشد که از استان ما خارج شود.
صباغ وضع پوشش شبکه برق در بخش انتقال و فوق توزیع را مناسب دانست و گفت: در حوزه شبکه انتقال و فوق توزیع، میتوان گفت که تقریباً تمام نقاط استان را پوشش دادهایم. معمولاً ما تا حد وظایف قانونی تعریفشده پوشش ایجاد میکنیم و مابقی کار را شرکت توزیع به انجام میرساند.
وی گفت: خوشبختانه هیچ روستایی نیست که تحت پوشش شبکه برق قرار نگرفته باشد اما هر جا که ورود ما برای ایجاد تأسیسات انتقال و فوق توزیع ضرورت داشته باشد با کمک سازمان برنامه و بودجه و استانداری سمنان ورود پیدا خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سمنان با اشاره به برتری شرکت برق منطقهای سمنان در بخش تلفات انرژی در بین برقهای منطقهای کشور بیان داشت: یکی از شاخصهای مهم ارزیابی عملکرد، تلفات انرژی است که ما در این شاخص در کشور جزو بهترینها هستیم.
صباغ بیان داشت: تلفات حسب مصرف مردم از 1.5 تا دو درصد متغیر است؛ بدین معنا تنها دو درصد از انرژی که ما انتقال میدهیم و به شرکت توزیع تحویل میکنیم، تلف میشود.
وی از دیگر افتخارات این شرکت را کسب رتبه سوم در جشنواره ملی نظام پیشنهادها در سال 96 در کشور دانست و اظهار داشت: شرکتهای برق منطقهای در سالهای مختلف ارزیابی و رتبهبندی میشوند؛ تقریباً همهساله از بین 16 شرکت برق منطقهای در کشور جزو استانهای برتر بودهایم.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای سمنان افزود: بهطور کلی شرکتهای برق منطقهای دو وظیفه مهم بر عهده دارند که یکی سرپا نگهداشتن شبکه موجود برق و نگهداری و بهرهبرداری از آن بوده که عملکرد فنی و مهندسی این شرکت در کشور رتبه اول را از آن خود کرده است.
صباغ افزود: مسأله دیگر، ایجاد شبکههای جدید بهمنظور تأمین نیاز مردم و متقاضیان جدید است که در این حوزه نیز تلاش کردهایم تا هزینهها را بهواسطه مهندسی ارزش کاهش دهیم.