۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۵
کد خبر: ۴۲۹۳
دومین سالروز شهادت شهید رضایی‌نژاد
سومین دانشمند شهید هسته‌ای، داریوش رضایی‌نژاد بود. وی یکی از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد برق (گرایش قدرت) دانشگاه خواجه‌نصیرالدین طوسی بود که همراه همسر و فرزند خود در مقابل درب خانه‌اش هدف سوءقصد 2 موتور سوار قرار گرفت و به شهادت رسید.
غروب شنبه اول مرداد 1390 خبری فوری دل مردم ایران را لرزاند. خبری که پس از شهادت دومین دانشمند هسته‌ای تعجب افکار عمومی را برانگیخت، زیرا برآورد مردم از دستگاه امنیتی کشور این باور را داشت که پس از شهادت شهیدان "علیمحمدی" و "شهریاری" تدابیر امنیتی برای حفظ جان دانشمندان هسته‌ای بیشتر خواهد شد.

 

گذری کوتاه بر زندگی شهید رضایی‌نژاد

"شهید داریوش رضایی‌نژاد" در صبح پنج‌شنبه 29 بهمن سال 1356 در شهرستان آبدانان از شهرستان‌های استان ایلام به دنیا آمد.

وي از همان اویل کودکی در سخن گفتن و دیگر اعمال خود، نبوغ خود را به اطرافیان نشان داد. وی همچنین به واسطهٔ اینکه جثه‌اش ظریف‌تر و کمی ریزتر از هم سن و سالانش بود همراه با متولدین 1357 وارد دوره ابتدایی شد و همیشه با هوش و توانایی خود معلم و دانش آموزان را تحت تأثیر قرار می‌داد. ایشان کلاس سوم ابتدائی را طی تابستان گذراند و دیگر سال‌های دوره ابتدائی شاگرد اول و نماینده کلاس بود.

در دوره راهنمایی با توجه به ظرفیت هوشی بسیار بالای داریوش، مقطع دوم را نیز در تابستان گذراند و با توجه به این سرعت بالا در کسب مدارج علمی توانست پیش از همکلاسی‌های خود دوره متوسطه را به پایان رساند و در تیرماه 1373 دیپلم خود را در رشته ریاضی دریافت کرد. "شهید رضایی‌نژاد" همچنین چندین بار در مسابقات علمی استان ایلام مقام اول را کسب کرد.

وی در مهر ماه 1373 در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه پذیرفته شد. ایشان به وجود پذیرش در بسیاری از رشته‌های مهندسی در دانشگاه‌های معتبر تهران، اصفهان، شیراز و ... بنابر انتخاب خود وارد دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان شد.


شهید والامقام "داریوش رضایی‌نژاد" با وجود نبوغ ذاتی در امور کارگاهی و آزمایشگاهی که از ویژگی‌های تمامی نوابغ و مخترعان است در تحصیل و پذیرش و اجرای آکادمیک نیز بسیار منظم و کوشا بود. ایشان ضمن فراگیری و کسب تجربه در رشته خود، در زمینه استفاده از رایانه و علوم کامپیوتری بسیار توانا بود. با داشتن چنین توانایی‌های، داریوش توانست در مدت هفت ترم و با رتبه اول، به عنوان دانشجوی برتر دانشگاه، فارغ‌التحصیل شود.

شهید رضایی نژاد به محض فارغ‌التحصیلی به عنوان پژوهشگر در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشورمشغول به کار شد. در عرصه‌ فعالیتش توانایی فراوانی داشت و نبوغ و تلاش خود را در مسیر خدمت به وطن خویش قرارداد.

در همان نخستین سال شروع به کار، در آزمون کارشناسی ارشد سال 1378 در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه دولتی ارومیه پذیرفته و مشغول به ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد شد. شهید رضایی‌نژاد در تیر ماه سال 1379 ازدواج کرد و صاحب یک فرزند دختر به اسم "آرمیتا" شد که متأسفانه این دختر خردسال قبل از پنج سالگی و در برابر دیدگانش شاهد پرپر شدن پدر عزیزش بود.


شهید رضایی‌نژاد در طول خدمت پربار خود چندین مقاله در حوزه تخصصی خود نگاشت و بسیاری از طرح‌های تحقیقاتی را راهبردی و اجرا کرد.

در پی همین فعالیت‌های علمی از دانشگاه‌های متعدد اروپایی جهت ادامه تحصیل و فعالیت پژوهشی از وی دعوت به عمل آمد. این دانشمند فرهیخته به رغم همه این فرصت‌ها به واسطه عشق به میهنش و روحیات خاص خود که همیشه خود را نمونه یک ایرانی وطن‌پرست می‌دانست، به همه آن‌ها نه گفت.

این شهید گران‌قدر در چند سال اخیر ضمن تدریس و انجام فعالیت‌های تحقیقاتی مسئول اجرای بسیاری از طرح‌های تحقیقاتی در دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی و خواجه نصیرالدین طوسی بود.

لازم به ذکر است که شهید رضایی‌نژاد با قبولی در تمام مراحل آزمون دکترای سال 1390 در دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی پذیرفته شد، اما با تأسف بسیار موفق به پایان رساندن این مقطع تحصیلی نشد و در تاریخ 1390/5/1 توسط عوامل سرویس جاسوسی اسرائیل (موساد) که؛ نتوانستند این دانشمند هسته‌ای پر توان و وطن پرست را تحمل کنند، به شهادت رسید و در جوار بهترین‌های عالم بشریت در نزد خداوند جای گرفت.


سومین دانشمند شهید هسته‌ای

"داریوش رضایی‌نژاد" سومین دانشمند هسته‌ای ایران بود که توسط عوامل رژیم منحوس صهیونیستی به شهادت رسید. وی یکی از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد برق (گرایش قدرت) دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی بود که همراه همسر و فرزند خود در مقابل درب خانه‌اش در خیابان بنی‌هاشم، خیابان خادم رضائیان هدف سوءقصد 2 موتور سوار قرار گرفت و به شهادت رسید.

در اثر این سوءقصد، همسر و کودک شهید رضایی‌نژاد مجروح شده و برای مداوا به یکی از بیمارستان‌های تهران منتقل شدند. بررسی‌ها نشان می‌دهد دو موتور سوار به رضایی‌نژاد و همسر و دخترش که سوار یک پژو بودند، حمله کرده و با شلیک پنج گلوله، رضایی‌نژاد را به شهادت رساندند. همسر و دختر خردسال وی نیز مورد اصابت گلوله قرار گرفته و زخمی شدند اما زنده ماندند.

ديدار رهبر انقلاب با خانواده شهيد رضايي ن‍ژاد

همسر شهید رضایی‌نژاد در شرح ماجرای این دیدار گفت: یک روز قبل از این دیدار، تماسی با تلفن همراه من گرفته شد، وقتی آن را پاسخ دادم به من گفتند که ما از برنامه روایت فتح هستیم.

پیرانی افزود: من تا آن زمان - بعد از شهادت همسرم - به دلایل مختلف از جمله مسائل امنیتی و شخصی از مصاحبه با خبرنگاران گریزان بودم، اما این بار نتوانستم با این درخواست مخالفت کنم؛ آن‌ها گفتند به منزل شما می‌آییم تا نور خانه را تنظیم و آن را بررسی کنیم.

وی با بیان اینکه آن روز خبرنگاران به خانه ما نیامدند و فردای آن روز که پنجشنبه بود زنگ در خانه را زدند و گفتند از برنامه روایت فتح هستیم، گفت: دو نفر بودند که وارد خانه شدند و گفتند بعد از نماز مغرب و عشا خواهیم آمد. 


همسر شهید رضایی‌نژاد عنوان کرد: کمی ترسیده بودم و به همین خاطر با چند مرکز امنیتی تماس گرفتم و مسئله را به آن‌ها اعلام کردم؛ چهره دو نفری که به خانه ما آمده بودند، به نظرم آشنا بود، اما بعد از تماس با مراکز امنیتی به من گفتند مشکلی در کار نیست. 

پیرانی ادامه داد: بعد از نماز مغرب و عشا یک گروه فیلم‌برداری وارد خانه شدند و کم کم تعداد افراد بیشتر شد، ولی هیچ‌کس با من مصاحبه نمی‌کرد؛ مادر و خواهر همسرم نیز آن شب کاملاً اتفاقی میهمان خانه ما بودند که البته من از برادر همسرم نیز خواسته بودم که به خانه ما بیاید، اما گفت نمی‌توانم؛ البته بعدها بسیار حسرت خورد که ای کاش آن شب من هم در خانه شما بودم. 

وی گفت: مشغول مصاحبه با یک خبرنگار بودم که خیلی آرام و بی صدا از من سؤال می‌پرسید؛ البته بعدها متوجه شدم حاشیه‌ای که از دیدار رهبری در خانه ما منتشر شد، همان سؤالاتی بود که این خبرنگار از من پرسید. 

همسر شهید رضایی‌نژاد با بیان اینکه 10 دقیقه مانده بود که مصاحبه ما تمام شود، به من گفتند که آماده باشید حضرت آقا به منزل شما تشریف می‌آورند، گفت: احساس می‌کردم که با من شوخی می‌کنند؛ البته قبلاً هم به من گفته بودند که ایشان حتماً به منزل شما تشریف می‌آورند؛ چرا که قبل از آن به منزل شهید علیمحمدی و شهریاری نیز رفته بودند. 



رهبر معظم انقلاب پس از حضور در منزل شهید داریوش رضایی‌نژاد طی سخنانی با تأکید بر اینکه تلاش دشمنان برای ترور جوانان نخبه کشور، نشان‌دهنده عظمتِ کاری است که آنان انجام می‌دهند، خاطرنشان کردند: امروز پیشرفت جمهوری اسلامی مایه دلگرمی ملت‌های مسلمان و جوانان کشورهای اسلامی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شهادت این جوانان را، در راه خدا و زمینه ساز پیشرفت اسلام دانستند و تأکید کردند: با پیروزی انقلاب اسلامی از تهمت‌های بزرگی که دشمنان علیه این انقلاب مطرح می‌کردند این بود که، راه علم در این کشور بسته شد، اما جوانان کشور با مجاهدت و تصرف عرصه‌های علمی و به میدان آوردن حرف نو و ظرفیت‌های بالای خود، این تهمت دشمن را باطل کردند.

افشاگری آرمیتا‌ رضایی‌نژاد در اجلاس عدم تعهد در تهران 

حضور خانواده شهدای هسته‌ای در اجلاس جنبش عدم تعهد با حاشیه‌های جالبی همراه بود.

در بخشی از این حضور "آرمیتا رضایی‌نژاد"، اینگونه سخن گفت: این آرمیتاست، دختر یکی از هزاران شهید ایرانی، من و ما زنده و ایستاده‌ایم. پای خون پدرانمان و آرمان‌هایشان و رویاهایشان برای ایران. دستان پلیدی که خون پاک پدرانمان را ریختند بدانند که نفرین‌شدگان تاریخ  و مردگان بدنام هستند.

 
همچنین در بخشی از این مراسم، نماینده سابق مصر در سازمان انرژی اتمی صحبت کرد و خطاب به خانواده‌های شهدا گفت: مرا شریک غم خود بدانید. من غم شما را درک می‌کنم، چراکه دو یا سه ماهه بودم که پدر خود را در جنگ با اسرائیل از دست دادم.
وی سپس شاخه گلی را به آرمیتا رضایی نژاد و علی فرزند شهید احمدی روشن، اهدا کرد.

همسر شهید رضایی نژاد نیز ضمن تقدیر از این دانشمند هسته‌ای مصر گفت:  تاریخ دوباره تکرار شده است و 50 سال پیش اسرائیل پدر این دانشمند مصری را شهید کرده و در دوسه سال گذشته به ترور همسران  و دانشمندان ما اقدام کرده‌اند. 
  
همچنین همسر "شهید احمدی روشن" در این اجلاس اعلام کرد: از هموطنان و مسئولان کشور خواستاریم که همچنان به مسیر خود ادامه دهند و با صلابت بیشتر  به رشد  و توسعه دانش هسته‌ای کشور اقدام کنند.  

خون شهید رضایی‌نژاد گریبان گیرتروریست‌ها شد

ساعت 12:53 دقیقه روز اول مرداد 1391 یعنی یک سال پس از ترور ناجوانمردانه شهید رضایی‌نژاد خبری خوش در شبکه‌های خبری منتشر شد و موجبات شادی مردم شهیدپرور ایران را فراهم کرد.



وزیر اطلاعات از دستگیری عوامل ترور شهید رضایی‌نژاد خبر داد و گفت: افزون بر این تیم، دو مجموعه که در تربیت تروریست‌ها نیز فعال بودند، در ایران و خارج از کشور دستگیر شدند.

حیدر مصلحی وزیر اطلاعات در مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهید رضایی‌نژاد با بیان اینکه تیم ترور کننده این شهید دستگیر شده‌اند، گفت: آن‌ها تلاش زیادی کرده بودند تا سازمان اطلاعاتی ایران را به انحراف بکشانند، اما موفق نشدند.

وی با اشاره به پیچیدگی خاص تیم ترور شهید رضایی‌نژاد، اظهار داشت: بر خلاف ترورهای شهیدان شهریاری و علیمحمدی که توسط بمب‌های کنترلی صورت گرفته بود، تیم تروریستی شهید رضایی‌نژاد تعمداً از شیوه دیگر استفاده کرده و با تیراندازی وی را به شهادت رساند، اما دستگاه اطلاعاتی ما موفق به دستگیری این تیم شد.

زندگی ساده شهید رضایی‌نژاد از زبان همسرش

همسر شهید رضایی‌نژاد با بیان اینکه بنا به اعتراف اطرافیانمان زندگی ما به علت تطابق کامل فکری، فرهنگی و اعتقادی الگو بود، تصریح کرد: مشغله کاری داریوش و خودم در برخی مواقع باعث دوری ما از هم می‌شد. گاهی اوقات آخر ماه که می‌شد، من و داریوش 100 تا تک تومانی هم در جیبمان نبود ولی با این حال دغدغه مالی نداشتیم.
 



تلاش صهیونیست‌ها برای انکار جنایات سخیف‌شان

مدتی پس از انتشار اخبار جنایات و افشای دست داشتن صهیونیست‌ها در ترورهای هدفمند دانشمندان هسته‌ای کشورمان، دشمنان قسم‌خورده ملت ایران به فکر استفاده از تاکتیک جاذبه‌های دیداری که از جمله تاکتیک‌های عملیات روانی محسوب می‌شود افتادند و اقدام به انتشار پوسترهایی در فضای مجازی کردند. صهیونیست‌ها در این پوسترها با مظلوم‌نمایی سعی در جلب نظر مخاطبان داشته، نوشته‌های تمسخرآمیزی را برای نرم کردن افکار عمومی به کار برده و نوشته بودند: «ما ایرانیان را دوست داریم، ما بر سر ایرانیان بمب نمی‌اندازیم»!! البته کاربران فضای مجازی هم اینگونه پاسخ یاوه‌گویی‌های آنان را دادند و تاکتیک عملیات روانی آن‌ها را برملا ساخته و حرکت مسموم آنان را در نطفه خفه کردند. 



پاسخ به صهیونیست ها با استفاده از راه و روش خودشان



گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر