دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی گفت: پایان دادن به خونریزی میان مسلمانان وظیفهای اسلامی و انسانی است.
به گزارش پایداری ملی، علی اکبر ولایتی دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی با حضور در جمع شخصیت ها، علماء و اندیشمندان جهان اسلام، در نخستین نشست شورای مرکزی کنگره جهانی محبان اهل بیت (ع) روز دوشنبه ۱۹ آذرماه با اشاره به عامل مهم وحدت در جهان اسلام گفت: آنچه همه این دیدگاهها را به صورتی عمیق و مستحکم به یکدیگر پیوند داده است، کتاب خدا، نبوت حضرت ختمی مرتبت (ص) و محبت اهل بیت (ع) است.
ولایتی به موضوع فلسطین هم اشاره کرد و تصریح کرد: امت اسلامی این روزها، از رنج و محنت بسیار در عذاب است و «فلسطین»، همچنان در اسارت است و مردم بزرگ آن، پرچم دفاع از امت اسلامی را مظلومانه بر دوش می¬کشند و این ملت که چندین دهه، پرچم مبارزه و مقاومت را بر دوش کشیده است، همچنان آن را بر افراشته نگه خواهد داشت.
وی به سیاستهای آمریکا دردوران ترامپ هم پرداخت و تصریح کرد: در آمریکا فردی به عنوان رئیس جمهور حضور دارد که واقعیت سیاست توطئه آمیز این دولت را از همیشه آشکارتر کرده است.
ولایتی تصریح کرد: مجموعه اقدامات ترامپ، نه بیانگر اقدامات شخصی نابخرد و نا آشنا به سیاست، بلکه نمایش سناریویی است که نظام حاکم بر آمریکا آن را به رشته تحریر در آورده است هر چند که باید دانست پرده تزویر فروافتاده و حقیقت این نظام، در اقدامات و گفتههای این فرد، عیان و آشکار گشته است و گذر زمان نشان داد که در چهل سال گذشته، این مدعی جهانی، نتوانسته است سیاست¬های خود را بر دیگران تحمیل کند و زین پس نیز چنین خواهد بود.
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح توطئهها و مشکلاتی که امت اسلامی را دچار مشکلات و معضلات نموده است تاکید کرد: پایان دادن به خونریزی میان مسلمانان، امری واجب و وظیفهای اسلامی - انسانی است، فتنهای که با جنگهای نیابتی و به راه انداختن گروههای تروریستی و افراطی و تکفیری برای تضعیف و تجزیه کشورهای اسلامی از سوی دشمنان به راه افتاده هست و هر چند که به اهداف خود دست نیافته و نخواهد یافت، اما کشورهای اسلامی و ملتهای مسلمان منطقه را مورد هجمه و انواع جنایتهای خود قرار داده است.
ولایتی با اشاره به وجود تنوع دیدگاهها و تفکرات در جهان اسلام و خدمات ارزشمندی که فرهنگ و تمدن اسلامی داشته اند گفت: جهان اسلام دارای گرایشها و تفکرات متنوعی است که هر یک دارای جایگاه ویژهای هستند و زیدی، علوی، حنفی، شافعی، مالکی، حنبلی، جعفری، اباضی، اسماعیلی، تصوف و طریقتهای عرفانی و...، هر یک گروههایی از مسلمانان را در خود جای داده¬اند و البته در رهگذر تاریخ کوشیدهاند خدمات ارزندهای را نیز به فرهنگ و تمدن اسلامی ارائه دهند. انتهای پیام/