وی افزود: با توجه به اظهارات شاکی، متهم پس از دسترسی غیر مجاز به اینستاگرام وی با دنبال کنندههای صفحه خصوصی وی ارتباط برقرار نموده و با عنوان اینکه با توجه به عدم موجودی حساب کافی یا ناموفق بودن چندین بار ارسال وجه برای طلبکار، از آنها در خواست ارسال وجه داشته و وعده بازگرداندن در اسرع وقت داده که با توجه به اعتبار و اعتمادی که شاکی بین دوستان خود داشته مخاطبان بلافاصله وجه پیشنهادی را ارسال میکردهاند.
رییس پلیس فتای یزد گفت: با توجه به پیگیری و بررسیهای صورت گرفته بر اساس مستندات موجود و اظهارات شاکی، متهم که از دوستان و هم صنف کسب و کار شاکی بوده در اسرع وقت با تلاش ماموران پلیس فتا استان شناسایی و دستگیر شد و ضمن مواجهه با شاکی و مستندات و ادله کشف شده به جرم خود اعتراف کرد.
سرهنگ ابوطالبی ادامه داد: کاربران شبکههای اجتماعی دقت داشته باشند با توجه به شخصیت و موقعیت اجتماعی و مالی آنها ممکن است افرادی با سوء استفاده از نام و هویت جعلی شما و با راه اندازی صفحات مشابه یا دسترسی غیر مجاز، اقدام به کلاهبرداری و سایر اقدامات مجرمانه بزنند، در این خصوص با ارتقاء امنیت شبکههای اجتماعی خود همچون فعال نمودن رمز دوم در حریم خصوصی از این گونه کلاهبرداریها پیشگیری کنند.
وی افزود: از کاربران خواست در فضای مجازی به هویتهای کاذب اعتماد نکنند، زیرا افراد سودجو با هویتهای جعلی و برای مقاصد خاص مثل کلاهبرداری و سایر اقدامات مجرمانه نسبت به ارتباط گیری با کاربران اقدام میکنند.
این مسئول از شهروندان خواست تا در صورت مواجه با موارد مجرمانه و مشکوک در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir مرکز فوریتهای سایبری لینک ثبت گزارشهای مردمی اعلام کنند.