وی با بیان اینکه بعد از شروع به ساخت ناوشکن جماران در سال 89، مقرر شد نسلهای جدید ناوشکنها سری موج را کاملا ایرانی و پیشرفته تر از جماران و دماوند بسازیم، خاطرنشان کرد: این ناوشکن ویژگیهای خاصی را دارد و کاملا ایرانی است. سامانههای روی ناوشکن نسبت به نسل قبلی پیشرفتهتر است و در غرب آسیا حرف اول و آخر را میزند. در بدنه هم این ناوشکن مقاومت بالایی دارد و مداومت دریایی را حفظ میکند.
فرمانده منطقه دوم دریایی ولایت در «جاسک، بوشهر و خارک» اضافه کرد: سامانههای پدافندی و موشکی و اژدری سطحی و زیرسطحی سهند، پیشرفتهتر از قبلی است ضمن اینکه در سطح مقطع خود قابلیت شناسایی ندارد و با رادارگریزی دشمن را غافلگیر میکند، همچنین بالگردهای بزرگتری را برای ماموریتهای طولانی و برد بلند میزبانی میکند.
وی با تاکید بر اینکه حضور سهند در دریا پیام مهمی به آمریکا دارد، گفت: پیام این ناوشکن این بود که اگر سهندی غرق شد، سهندهای جدید در راه است و تحریم و تهدید قدرت رزمی ما را نمیتواند محدود کند چراکه ما در سخت ترین شرایط، ناوشکن بومی ساختیم.
امیر دریادار عباسی افزود: ادعای ایرانی سازی سهند در این است که کاملا از قطعات و طراحی سامانهها در تحریم هستیم لذا با توان جوانان متخصص ایرانی این ناوشکن را ساختیم. سهند نمادی از کوههای سربلند آذربایجان شرقی برای دفاع از منافع ملی است که در 8 سال ساخته شده در حالی که جماران در 12 سال ساخته شده بود و ناوشکن دماوند هم در 18 ماه طراحی و به دریای خزر انداخته خواهد شد که در نوع خود رکورد بزرگی است.