امیر محمدپور در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به هفته پدافند غیرعامل از ۸ تا ۱۴ آبان ماه، اظهار کرد: پدافند غیرعامل خنثی سازی انواع تهدیدات اعم از غیرطبیعی و انسان ساخت است.
محمدپور با بیان اینکه در این زمینه شورای پدافند غیرعامل استان گیلان در حوزهها و بخشهای مختلف در حال برنامهریزی و اقدام است، افزود: در گذشته روند تهدیدات به صورت خطی و ثابت بوده در حالی که امروز این تهدیدات متغیر و روزانه و هفتگی در حال تغییر است لذا نیازمند برنامهریزیهای آینده پژوهانه برای مقابله هستیم.
وی با اشاره به شعار امسال هفته پدافند غیرعامل با عنوان «پدافند غیرعامل افزایش بازدارندگی در سایه حماسه حسینی»، گفت: براساس پیش بینیهای اولیه برای هفته پدافند غیرعامل بیش از هزار و ۵۰۰ برنامه در استان گیلان برگزار می شود.
محمدپور اظهار کرد: از این تعداد بیش از ۲۰۰ برنامه همانند مانور، رزمایش و همایش، بزرگداشت، تجلیل و فرهنگسازی و مسابقه به صورت شاخص در کارگروههای تخصصی و شورای پدافند غیرعامل شهرستانی برگزار می شود.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری گیلان ادامه داد: شورای پدافند غیرعامل در این استان از ۱۱ کارگروه تخصصی،۱۶ کارگروه شورای شهرستانی و ۲ قرارگاه عملیاتی سایبری و زیستی تشکیل شده که در این راستا برنامهریزیهای در قالب هر کارگروه انجام شده است.
وی یادآور شد: تلاش شده اجرای این برنامهها تنها منوط به هفته پدافندغیر عامل نباشد و در طول سال در استان اجرایی شود.
محمدپور با بیان اینکه هدف اصلی شورای پدافند غیرعامل آگاهسازی مردم است، تأکید کرد: رسالت شورای پدافند غیرعامل حفاظت از زیرساختها، جان و مال مردم است. در تلاش هستیم که با برنامهریزی و اقدام به موقع در حوزهها مختلف اعم از اقتصادی، فرهنگی، زیستی، سیاسی و سایر تهدیدات آسیب کمتری به مردم استان گیلان وارد شود.
وی به برخی اقدامات انجام شده از سوی قرارگاه پدافند غیرعامل در طول یکسال گذشته در استان گیلان اشاره کرد و افزود: مقابله با سنبل آبی در منطقه شرقی گیلان یکی از این اقدامات است. براساس طبقهبندی انجام شده تلاش شده در حوزه فرهنگسازی بیشتر از سایر حوزهها وارد شویم.