معاون وزیر بهداشت، بهبود وضعیت بیماران دیابتی به میزان ۵۵ درصد، کنترل وزن در ۵۲ درصد، بهبود وضعیت چربیهای خون در ۶۳درصد و کنترل فشار خون ۵۵درصد مراجعین مراکز جامع خدمات سلامت با ارائه خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی ۱۰۹۵ کارشناس تغذیه را از دیگر اقدامات معاونت بهداشت در حوزه تغذیه عنوان کرد.
وی افزود: تشکیل کمیته ملی و تدوین برنامه غنی سازی مواد غذایی با ویتامین D، اجرای پایلوت اثر بخشی غنی سازی آرد با ویتامین D. علاوه بر آهن و اسید فولیک بر وضعیت ویتامین D. سرم، اجرای برنامه مکمل یاری مادران باردار و شیرده با ویتامین د. ۱۰۰۰ واحدی در شبکه، توزیع ۱۸۰ هزار سبد غذایی میان مادران باردار و شیرده دچار سوء تغذیه نیازمند و افزایش پوشش برنامه از ۵۱ درصد به ۶۲ درصد با کمک بنیاد علوی و برگزاری ۱۵۰۰۰ کلاس و کارگاههای آموزشی تغذیه در دوران مختلف زندگی برای کارکنان بهداشتی – درمانی و سایر بخشهای ذیربط و مادران برای حدود ۳۳۰ هزار نفر در قالب بسیج ملی از دیگر اقدامات معاونت بهداشت بوده است.