وی افزود: پارسال در سال زراعی خرید و ذخیرهسازی بیش 646 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان انجام شد.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 گفت: شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 کشور در سال گذشته توانست حائز رتبه چهارم کشور شود و این شرکت با دارا بودن بیش از یکمیلیون و دویستهزار تن فضای ذخیرهسازی استاندارد در استان کرمانشاه، در تامین گندم مورد نیاز سایر استانهای کشور نیز نقش به سزایی دارد بهگونهای که امسال بیش از 600 هزار تن گندم ذخیرهسازی در استان کرمانشاه به سایر استانهای نیازمند گندم از جمله: تهران، البرز ، اصفهان، کرمان، یزد، استانهای نوار شمالی کشور و... صادر شده است.
رحیمی از خرید بیش از 58 هزار تن گندم از کشاورزان مناطق گرمسیری استان کرمانشاه از ابتدای فصل خرید تاکنون خبر داد و گفت: بر اساس پیشبینی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، شرکت غله آمادگی خرید بیش از 700هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان را دارد و این در جای است که مصرف گندم کرمانشاه برای تولید نان سالانه در حدود 250 هزار تن میباشد و مابقی گندم خریداری شده از کشاورزان توسط هفت سیلوی بخش دولتی و 43 سیلوی بخش خصوصی ذخیرهسازی میشود.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 کشور به نظارتهای صورت گرفته بر فرآیند خرید تضمینی و ذخیرهسازی گندم اشاره کرد و گفت: در زمان خرید تضمینی در هر مرکز خرید، چندین عامل آموزش دیده از جمله عامل تشخیص، عامل ذیحساب، ناظرین خرید، ناظرین سازمان جهاد کشاورزی و دیگر همکاران شرکت غله و خدمات بازرگانی، بر فرآیند خرید تضمینی و ورود محصول به کندوها نظارت کامل دارند و در زمان ذخیرهسازی گندم در سیلو نیز همکاران ما به طور مستمر بر دوران، هوادهی، قرصگذاری و سایر مراحل ذخیرهسازی نظارت کامل دارند تا گندم به بهترین شکل ممکن و با بهترین کیفیت به مصرف مردم برسد.
رحیمی یاز دیگر اقدامات مؤثر شرکت غله و خدمات بازرگانی را صادرات گندم به صورت آرد با استفاده از پتانسیل بخش خصوصی دانست و ادامه داد: پارسال بالغ بر 25 هزار تن گندم به صورت آرد به کشور عراق صادر شده است که با حمایت هر چه بیشتر از کارخانههای آردسازی سطح کرمانشاه، اشتغالزایی بسیار چشمگیری در این زمینه در سطح این استان ایجاد میشود.
دکتر قربانی رئیس کمیته پدافند غیر عامل استانداری کرمانشاه نیز با تقدیر و تشکر از اقدامات صورت گرفته در شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه از اقدامات صورت گرفته در زمینه کاهش میزان سبوسگیری آرد تولیدی 14 کارخانه آردسازی استان و تاثیرات مثبت آن در سلامت جامعه نام برد و گفت: از آنجا که فعالیتهای این شرکت مستقیم با قوت لایموت مردم در ارتباط است، میبایستی تمامی تمهیدات لازم در زمینه پیشگیری از وقوع هر گونه وقفه در خدمترسانی به مردم اندیشیده شود همانطور که در سالهای گذشته نیز شاهد اقدامات مؤثری در رخدادهای طبیعی مختلف از جمله وقوع سرمای شدید و سیل و زلزله بودهایم.
وی از لزوم تجهیز مراکز ذخیرهسازی گندم و کارخانههای آردسازی استان کرمانشاه به دستگاههای مولد خبر داد و افزود : طی سالیان گذشته خوشبختانه تمامی واحدهای خبازی استان کرمانشاه به طور کامل دوگانهسوز شدهاند تا در صورت بروز هرگونه مشکلی از جمله بروز حوادث طبیعی و قطع گاز یا برق، این واحدها همچنان بتوانند به خدمترسانی به مردم اقدام نمایند.
در ادامه این نشست اعضا کمیته با حضور در آزمایشگاه و سیلوی مرکزی شرکت غله و خدمات بازرگانی از نزدیک با فرآیند خرید تضمینی و مراحل ذخیرهسازی گندم، آشنا شدند.