در این کارگاهها که به مدت 2روز در سالن اجتماعات هنرستان امام صادق (ع) ویژه پسران و دبیرستان شاهد مهدیه ویژه دختران برگزار شد تعداد 1910 نفر از دانش آموزان در مقاطع ابتدایی ، متوسطه اول و متوسطه دوم تحت آموزشهای اولیه در زمینه اینترنت قرارگرفتند.
لازم به ذکر است این طرح از سال 1395 در سطح
کشور در حال برگزاری است که با پیگیری های
پلیس فتای استان در تبریز برای اولین بار برگزار شد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری در حاشیة این نشست گفت: یکی از اصلیترین راهکارهای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی فضای مجازی، آموزش کودکان است.
وی افزود: والدین باید با فناوری های لازم برای کنترل شبکه جهانی اینترنت و انتخاب اطلاعات سالم آشنایی کافی داشته باشند و با نظارت صحیح و اصولی بر رفتار فرزندان خود در فضای مجازی، از ورود کودکان خود به ناهنجاری های این فضا ممانعت به عمل آورند.
علیرضا کریمی گفت: رهاسازی کودکان در فضای مجازی مشکلات عدیده ای را به دنبال خواهد داشت که در نهایت باعث انزوای اجتماعی کودکان از همسالان و حتی والدین خود می شود.
وی افزود: علی رغم جنبه های مثبت این فضا از قبیل جنبه های آموزشی و ارائه خدمات ارتباطی سریع و آسان، باید به مخاطرات آن نیز توجهی جدی کرد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری با تأکید بر اهمیت برگزاری این کارگاهها گفت: آموزش یکی از سیاست های مهم اداره کل پدافند غیرعامل است که تاکنون قدمهای مثبتی در این زمینه برداشته شده و تعامل نزدیک با سازمانهای ذی ربط همانند پلیس فتا و سازمان آموزش و پرورش بر این امر دلالت دارد. وی اظهار امیدواری کرد که با آموزش های ویژه برای والدین دانش آموزان و مربیان، آسیب های این فضا در استان به حداقل برسد.