۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۰
کد خبر: ۳۳۰۵۰

برپایی مانور امداد در تصادف شهری در رشت

نخستین مانور تصادف شهری از صحنه تصادف تا بیمارستان امروز در رشت برگزار شد.
به گزارش پایداری ملی، مرکز گیلان رئیس مرکز مدیریت حوادث  و فوریت های پزشکی استان گفت : این مانور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ، جمعیت هلال احمر، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی ، اداره کل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل استانداری گیلان ، شهرداری ، نیروی انتظامی ، بیمارستان قائم و شرکت امدادرسانان گیل در بلوار شهید افتخاری رشت برگزار شد که  نیروهای امدادی و خدمات رسان توان عملیاتی خود را هنگام آزمودند.

رپایی مانور امداد در تصادف شهری در رشت

پیمان اسدی در ادامه افزود : 62 پایگاه اورژانس  در گیلان فعال است و شهروندان می توانند در صورت بروز حوادث و سوانح با شماره 115تماس گرفته و از خدمات رایگان و شبانه روزی این نهاد امدادی بهره مند شوند.

وی اعلام کرد : با توجه به ورود گردشگران و مسافران در ایام نوروز و تسریع در روند خدمات رسانی 14کمپ ثابت و 34 کمپ سیار فوریت های پزشکی 115نیز در جاده های استان مستقر می شود.

رئیس مرکز مدیریت حوادث  و فوریت های پزشکی  گیلان در پایان  اعلام کرد : امدادگران این نهاد در تعطیلات نوروز سال 96 بیش از 13هزار ماموریت امداد و نجات انجام دادند که از این تعداد بیش از 6 هزار ماموریت منجر به بستری مصدومان در بیمارستان شد

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha