اما پس از حصول توافق هسته ای، اسرائیل و برخی دولت های عرب منطقه، اتهامات جدیدی علیه ایران برای ایجاد تصور تهدید در نزد دیگران، وارد کرد.
در این میان، یکی از اتهامات و جوسازی های اخیر علیه ایران، اتهام حملات سایبری تهران علیه دیگران است.
در همین زمینه، یکی از سرمایهگذاران در عرصه تکنولوژی در رژیم صهیونیستی مدعی شد ایران از لحاظ امنیت سایبری، اسرائیل را تهدید میکند.
«اِرل مارگالیت» که عضو سابق نیروی امنیت سایبری کنست(پارلمان) اسرائیل بوده، در همایش امنیت سایبری در تلآویو، گفت: «تهدید هستهای ایران در آینده است، اما تهدید سایبری ایران، تهدیدی فوری و نزدیک است.»
به گزارش بلومبرگ، مارگالیت با ادعای اینکه ایران «ارتشی از هکرها» را در اختیار دارد، افزود: «زیرساختهای اجتماعی اسرائیل در معرض این تهدیدات و آسیبپذیر است.»
همان طور که در زمینه موشکی مقامهای اسرائیلی تلاش میکنند، با اغراق درباره برد موشکهای ایران اروپا را در معرض حمله موشکی نشان دهند، مارگالیت در تلاش برای اینکه اروپا را نیز در معرض «تهدید سایبری» ایران قرار دهد، گفت: ۶۵ تأسیسات انرژی هستهای در اروپا فعال هستند که رزمایشها نشان داده نسبت به حملات سایبری و هکشدن، آسیبپذیر هستند.
مارگالیت که در کمیته امور خارجی و دفاعی پارلمان اسرائیل خدمت کرده
است، گفت: یک سال پیش هکرها که احتمالا از ایران تأمین مالی می شدند از یک
ویروس کامپیوتری برای نفوذ به کارخانه کشتی سازی ThyssenKrupp برای سرقت
طرح های زیردریایی اسرائیل استفاده کردند. او همچنین گفت: گروه های ضربت
سپاه پاسداران ایران تقریبا هر روز تلاش می کنند تا محققان هسته ای اسرائیل
و زیرساخت های غیرنظامی را آماج گیرند.
گفتنی است، مقامات رژیم صهیونیستی پیشتر هم گروههایی را با ادعای وابسته بودن به ایران، به انجام حملات سایبری و هک کردن سازمانها و ادارات خود متهم کرده بودند.
در ادامه این گزارش آمده است: حملات فقط علیه اسرائیل نیست. در ماه می، مقامات قطری گفتند که خبرگزاری دولتی هک شده تا یک داستان جعلی شامل اظهارات بحث برانگیزی منتسبت به امیر کشور است، ساخته شود. همچنین در سال 2016 یک حمله سایبری، هزاران رایانه دولتی را در عربستان سعودی غیرفعال کرد.
مارگالیت گفت: هم اکنون برخی از همکاری های امنیتی و سایبری بین اسرائیل و کشورهای عربی وجود دارد. وی پیشنهاد داد، کشورهای منطقه مدیترانه و اروپا یک انجمن - مانند یک گروه چت WhatsApp -را ایجاد کنند تا به یکدیگر در مورد حملات سایبری هشدار دهند.
در نهایت گفته است، با توجه به وجود تهدید سایبری از سوی ایران، تشکیل یک «ناتوی سایبری» می تواند آسیب پذیری در برابر حملات ایران را به حداقل برساند.
پیش از این نیز فرماندهی بخش فناوری یگان پردازش از دور اسراییل، اعلام کرد: اسراییل میتواند همانند پیمان ناتو، اما در مقیاس جهانی، با تهدیدات سایبری مبارزه کند.
دنیل برن (Daniel Bren)، یکی از فرماندهان ارتش اسراییل در بخش یگان پردازش از دور گفت: ما میدانیم در قلمروی سایبری، دشمنان زیادی وجود دارد و قلمروی فضای سایبری از دنیای واقعی جداست؛ بنابراین، ما باید ظرفیتهای خود را برای حفاظت از اوضاع جهانی، تقویت کنیم.
در حقیقت اسراییل به دنبال تشخیص و خنثی کردن تهدیدات سایبری، قبل از اقدام کشورها برای این کار، است. برن افزود: دولتهای غربی و دموکراتیک، فاقد سازمانهای عملیاتی و چهارچوبها قانونی، برای دفاع مؤثر از تهدیدات سایبری بینالمللی و مرزی هستند. وی خاطرنشان ساخت، هرکسی مایل امنیت است، باید به پیمان ما بپیوندد.
آیزاک بن اسراییل، مشاور سایبری نتانیاهو، نیز گفت: طرح ایجاد این پیمان، طرح ارتش اسراییل نیست. دفتر ملی سایبری اسراییل (INCB)، دارای قدرت امنیت سایبری است که میتواند خلأهای موجود پدافند سایبری را، در بخشهای امنیتی و غیرنظامی، پر کند.
نتانیاهو نیز گفته است: من، مسألهی سایبر را به عنوان یک آرمان ملی، قرار دادهام و گامهایی را در این زمینه در سطح ملی، انجام دادهایم. همچنین ما به سرمایهگذاری و رهبری در عرصهی سایبری ادامه میدهیم.