وی افزود: بخشی از امنیت در کشور ما مربوط به حاکمیت است و اگر امنیت حکومت تامین شود، امنیت کشور و مردم نیز تامین خواهد شد که آن را مدیون نیروهای مرزبانی، سپاه، ارتش و نیروی انتظامی هستیم. ولی در خصوص مبارزه با حملات غیرسیستمی، خود مردم نیز باید از شناخت و آگاهی لازم برخوردار باشند.
وی با بیان این که حدود یک دهه از ظهور تهدیدهای جدید و نوپدید سپری میشود، گفت: تهدید زیست محیطی و تهدید سایبری از جمله ی تهدیدهای نوپدید هستند و دشمن امروزه آب، غذا و امنیت مردم را مورد هدف قرار داده است تا از این طریق بین حکومت و مردم فاصله بیندازند. از این رو زیرساخت های اساسی کشور که در حال ارائه ی سرویس به مردم هستند، باید در راستای شناخت حملات غیرسیستمی بیش از پیش تلاش کنند.
جهانسری افزود: با توجه به گسترهی وسیع شهرنشینی، ساکنان شهر باید بیش از سایرین از پدافند غیرعامل آگاه باشند. همچنین تمامی افراد نیز باید آماده ی مبارزه با تهدیدهای نوپا در پدافندغیرعامل باشند.
وی با اشاره به تهدیدات موجود در فضای مجازی گفت: استفاده از فضای مجازی امروزه به امری اجتناب ناپذیر تبدیل شده است و با توجه به این که استفاده از شبکههای مجازی در کشور ما نیز نقش پررنگی را در زندگی روزمرهی افراد ایفا میکند، باید امنیت لازم توسط مراجع ذیربط تامین شود.
وی تاکید کرد: پیشرفت روزافزون تکنولوژی بخش بزرگی از زندگی را تحت تاثیر قرار داده است؛ بنابراین خطرات غیرسیستمی در این بخش نیز وجود دارد و دشمن ممکن است با هدف اختلال در سیستم زندگی شهری وارد این بخش نیز شود.
جهانسری در ادامه با اشاره به این که استفاده از فضای مجازی توسط کودکان باید توسط پدر و مادر مدیریت شود، گفت: انزواطلبی، بی هویتی، فاصله گرفتن از خانواده و افت تحصیلی از جمله معایب استفادهی کنترل نشده از فضای مجازی توسط کودکان است.
وی افزود: خانوادهها نیز یکی از قربانیان فضای مجازی به شمار می آیند و امروزه فضای خانواده نیز به گونهای شده است که هر یک از اعضای خانواده مشغول گشت در فضای مجازی هستند و با ادامه ی این روند، اخلاقیات و معنویات از بین خواهد رفت.