فرمانده کل ارتش گفت: ما پیش از انقلاب کشور و ارتشی وابسته داشتیم و امروز به برکت انقلاب دارای کشور و ارتشی مستقل و عزتمند هستیم.
به گزارش پایداری ملی، سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در حاشیه تجدید میثاق فرماندهان ارتش با آرمانهای امام طی سخنانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حضور ما در اینجا اولا به قصد زیارت است و این کار همه ما است که باید برای پالایش روح خودمان، دائم به زیارت بزرگان، امامزادگان و امام بزرگوارمان که برگردن ایران و تاریخ این کشور حق دارند، برویم.
وی افزود: ما آمدهایم تا یک بار دیگر آرمانهای والایی را که حضرت امام راحل برای آنها این انقلاب شکوهمند را بنا و رهبری کردند به خودمان یادآوری کنیم و به خودمان تأکید کنیم فلسفه وجودی ما جامه تحقق پوشاندن به این آرمانهاست.
فرمانده کل ارتش ادامه داد: ما باید به خودمان یادآوری کنیم که در گذشته در کجای تاریخ بودیم و بدانیم پیش از انقلاب کشوری وابسته بودیم و دارای یک ارتش وابسته بودیم که هیچ نقطه افتخاری نداشتیم. اما با همت و رهبری حضرت امام راحل امروز کشور، ارتش و مردم ما یک کشور مستقل و عزتمند و با آبرو در جهان هستیم و انشاالله تحت رهبریهای مقام معظم رهبری اگر همین راه نورانی را ادامه دهیم در پیشگاه خداوند سفید روی محشور خواهیم شد.
0پسندیدم
گزارش خطا
اشتراک گذاری
ارسال نظرات
نظرسنجی
مهمترین راهکار نهادینه سازی الزامات و ضوابط پدافند غیرعامل در دستگاههای اجرایی را چه می دانید؟!