عادل کاظمی با اشاره به اینکه این مانور برای سومین سال پیاپی در این شرکت اجرا می شود، افزود: بر اساس دستور العمل ها و ضوابط وزارت نیرو دستگاه های خدمت رسان در شهر تبریز شناساسی ، و تعدادی از مراکز طبقه بندی شده که می بایست دارای مولد اضطراری باشند، مشخص گردید.
وی ادامه داد: پس از شناسایی سازمان های مورد نظر،در نهایت برق 28 مورد از ادارات و سازمان ها توسط همکاران این شرکت در امورهای تابعه تبریز قطع و آمادگی دیزل ژنراتورها مورد ارزیابی قرار گرفت.
کاظمی تصریح کرد: عملکرد سازمان ها براساس سرعت به مدارآمدن مولد های اضطراری و بر اساس چک لیست های استاندارد ارزیابی شده و اداراتی که بهترین عملکرد را داشته باشند، در جلسه شورای پدافند غیر عامل استان تجلیل خواهند شد.
این مقام مسئول تاکید کرد: مراکز حساس می بایست آمادگی داشته باشند تا در صورت بروز حوادث احتمالی، اختلالی در خدمت رسانی آنها ایجاد نشود.
در ادامه مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به حساسیت تاسیسات برق، گفت: انجام چنین مانورهایی ادارات آماده می سازد تا اگر حادثه ای رخ بدهد بدون کوچکترین وقفه ای بتوانند به فعالیت خود ادامه بدهند.
احمد جهانسری افزود: با توجه به نقش حیاتی برق به عنوان یکی از زیرساخت های کشور که تمامی سیستم ها وابسته به برق هستند، اگر در توزیع برق اختلالی بوجود آید ادامه فعالیت سیستم ها دچار وقفه خواهد گردید که نقش مجهز بودن سازمان ها به مولد های اضطراری در این زمینه ضروری می باشد.
وی تصریح کرد: شرکت توزیع نیروی برق تبریز در سال های گذشته نشان داده است که عملکرد خوبی دارد و در شرایط اضطراری می تواند عملکرد مطلوبی داشته باشد.