۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۱
کد خبر: ۲۸۲۶۱
نشست منافقين در پاريس كه با حمايت همه جانبه عربستان سعودي و آمريكا انجام شد، نشان دهنده اين حقيقت است كه استراتژي جبهه غربي-عربي براي تضعيف ايران از طريق گروه هاي تروريستي به بن بست خورده و الآن در رسيدن به هداف شوم خود دست به دامان «منافقين» شده اند كه از هيچ پايگاه مردمي در داخل برخوردار نيستند.
آمريكا و عمال عربي آن اين روزها به هر حربه اي متوسل مي شوند تا با كاربست آن بتوانند ايران را از تحولات منطقه به حاشيه برانند ولي همه اين تلاش ها با شكست مواجه شده و راه به جايي نبرده اند. 

تحولات چند ماهه اخير در منطقه را اگر كنار هم بگذاريم متوجه مي شويم آمريكا و عربستان سعودي عزم خود را جزم كرده اند تا حلقه محاصره عليه ايران را تنگ تر كنند. پس از تشكيل ائتلاف عربي –غربي و تجهيز گروه هاي تكفيري براي نفوذ به داخل ايران، اين بار واشنگتن و سعودي ها با بهره برداري از گروهك منافقين در پي تضعيف نفوذ منطقه اي ايران هستند.

منافقين چند روز پيش در نشست سالانه خود در فرانسه با حمايت غربي و سعودي بار ديگر لفاظي ها و ادعاهاي واهي خود عليه جمهوري اسلامي را تكرار كردند. منافقين با برگزاري نشست هاي سالانه مي خواهند اينگونه وانمود كنند كه همچنان وجود دارند و در قدرت هستند و كشورهاي غربي و عربي مي توانند براي مقابله با نظام جمهوري اسلامي روي آنها سرمايه گذاري كنند اما به رغم صرف هزينه هاي چند ده ميليون دلاري، تلاش هاي منافقين به مدد نيروهاي اطلاعاتي و امنيتي و هوشياري مردم كاري از پيش نخواهد برد.

غرب و عربستان با سرمايه گذاري روي منافقين درصدد ايجاد توطئه هاي جديد عليه ايران هستند اما طراحان این توطئه‌ ها، بیش از هر کسی به خوبی می ‌دانند که ایران در برخورد با تروریسم هیچ‌ گونه تسامحی از خود نشان نخواهد داد همچنانكه تروريست ها و حاميانشان در سوريه و عراق  ضرب شست ايران را به خوبي چشيده اند.  

نشست منافقين ۴۰ روز پس از تشكيل ائتلاف غربي-عربي براي مقابله با سياست هاي ايران در منطقه انجام شد. آمريكا و عمال عربي اش كه اين روزها بر طبل مقابله با ايران مي كوبند روي منافقين حساب ويژه اي باز كرده اند تا از طريق اين گروه بتوانند نقشه هاي شوم خود در ايران را عملي كنند اما دريغ از اينكه اين گروه هيچ پايگاه مردمي در ايران ندارد و در سي سال گذشته نه تنها نتوانسته اقدامي عليه ايران انجام دهد حتي بسياري از افرادي كه عضو اين گروهك بودند از منافقين جدا شده اند و برگزاري چنين نشست هايي تنها جنبه تبليغاتي براي بقا و موجوديت اين گروه دارد.  

آمريكا و سعودي ها كه از حاميان اصلي منافقين به شمار مي روند با حمايت مالي از اين گروه تلاش مي كنند تا با ايجاد هرج و مرج در ايران شكست هاي خود در مقابل ايران را جبران كنند. واشنگتن درحالي شعار مقابله با تروريسم را سر مي دهد كه گروهك منافقين هزاران نفر را در ايران به شهادت رسانده است.          

گروهک منافقین تا چند سال پیش از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا به عنوان سازمانی تروریستی در لیست سیاه قرار داشت، اما آمریکا در چرخشی حساب شده این گروهک را از این فهرست خارج کرد و زیر چتر حمایت گسترده خود قرار داد. سياست حمايت از منافقين در دولت جديد آمريكا بيش از گذشته در دستور كار قرار گرفته است. 

نزديكي آمريكا و عربستان به يكديگر و هم قسم شدن براي مقابله با نفوذ ايران در منطقه زمينه چيني براي اجراي توطئه هاي جديد غربي-عربي عليه ايران است. پيشتر مقامات سعودي به این گروهک تروریستی وعده حمایت همه جانبه برای پیروزی ضد ایران را داده بودند. از طرفي، نشست پاريس با انتخاب محمد بن سلمان به وليعهدي سعودي همزمان شده است، كسي كه مدعي است بايد درگيري ها را به داخل ايران بكشاند.   

حمايت آشكار عربستان سعودي از منافقين پس از شكست هاي پي در پي گروه هاي تروريستي در سوريه و عراق از محور مقاومت و افزايش نفوذ ايران در منطقه، سعودي ها را به مخالفان ايران نزديكتر كرده است. باتوجه به دشمني هاي تمام عيار عربستان با ايران و تلاش براي انزواي كشورمان در منطقه، به نظر مي رسد، در آينده شاهد اتحاد ناگستني منافقين با سعودي ها باشيم. جنگ نیابتی عربستان در یمن و سوريه، جنگ دیپلماتیک با ایران و تحریک برخی کشورهای عربی به کاهش یا قطع روابط با تهران، تضعیف متحدین منطقه ای ایران دشمنی هايي است كه رياض در راستاي مقابله با ايران در پيش گرفته است.  

تحريك اقليت هاي قومي براي ايجاد ناامني در داخل كشور و تحريك مردم براي عدم مشاركت در انتخابات حربه هايي است كه منافقين و حاميان عربي-غربي آن روي آنها مانور مي دهند اما همه اين تلاش ها با شكست مواجه شده است. نشست منافقين در پاريس درحالي برگزار شد كه مردم ايران با مشاركت بيش از ۷۰ درصدي در انتخابات رياست جمهوري بار ديگر نشان دادند كه هيچ اهميتي به لفاظي هاي منافقين و حاميان آنها قائل نيستند و مردم با حضور پرشور در انتخابات تير خلاص را بر پيكر منافقين و حاميانشان خالي كردند.    

نشست منافقين در شرايطي برگزار شد كه نيروهاي مقاومت در عراق توانستند پس از سه سال اشغالگري داعش، اين گروه تكفيري را از كشور بيرون راندند و نقشه هاي شوم واشنگتن و عربستان براي تجزيه عراق را خنثي كردند. زيرا پيروزي مقاومت در عراق مي تواند گروه هاي تروريستي در سوريه را نيز تضعيف كرده و روند فروپاشي آنها را تسريع كند و لذا جبهه غربي-عربي تلاش مي كند با استفاده از راه هاي جايگزين نفوذ ايران را مهار كند و حمايت از منافقين به عنوان آخرين تير تركش آنها براي تضعيف ايران در منطقه است كه تاكنون نتوانسته موفقيتي كسب كند.  

نكته ديگري كه ضعف و ناكارآمدي منافقين را نشان مي دهد اين است كه مقاماتي كه در نشست هاي اين گروه شركت مي كنند اكثرشان از افراد بازنشست شده هستند كه ديگر اميدي براي بازگشت به قدرت ندارند كه بتوانند منافقين را براي مقابله با ايران تقويت و تجهيز كنند. حاميان منافقين به خوبي مي دانند كه اين گروه در ميان مردم ايران جايگاهي ندارد تا بتواند با تحريك مردم به خواسته هاي خود جامه عمل بپوشانند و لذا سعي دارند با تقويت چنين گروهي حداقل مزاحمت هايي را براي ايران ايجاد كنند.  

ارزیابی نهایی

نشست مشترک گروهک تروریستی منافقین و حامیانشان در پاریس در شرایطی برگزار شد که کشورهای اروپایی از جمله فرانسه طعم تلخ تروریسم را چشیده اند و به خاطر نگرانی هایی که از تروریسم دارند، ادعا می کنند عزم خود را برای مقابله با تروریسم جزم کرده اند؛ اما در عمل اقدام جدي براي ريشه كن كردن تروريسم از خود نشان نمی دهند. بسته شدن پرونده منافقین یک اراده واقعی می خواهد که دولت‌‌های غربی می ‌توانند یکی از ارکان اصلی آن باشند البته به شرطی که به جای اهداف سیاسی، مبارزه واقعی با تروریسم ملاک تصمیم ‌گیری قرار گیرد. 

غربي ها فرش قرمز خود را زير پايي كساني پهن كرده اند كه هزاران نفر را در ايران به خاك و خون كشيده اند. نشست پاريس نمايش خيمه شب بازي بيش نبود و جنبه پیش‌ تولید یک اقدام عملی یا برنامه ‌ریزی و هدف‌گذاری آینده نبود، بلکه بیشتر از همه یک عرصه تبلیغاتی برای بقاء و موجوديت اين گروه بود.

بايد گفت كه به رغم همه توطئه ها عليه جمهوري اسلامي، ايران همچنان به كمك نيروهاي امنيتي و درايت رهبري همچنان به عنوان «جزيره ثبات» در منطقه خودنمايي مي كند. نهادهاي اطلاعاتي و امنيتي ايران در سال هاي اخير به خوبي نشان داده اند كه هر گونه اقدام مخربانه براي بي ثبات كردن ايران اسلامي با قدرت هر چه تمامتر سركوب خواهند شد و اين نيروها امكان عرض اندام به گروه هاي تروريستي را نخواهند داد و هرگونه حرکت آنان را با قاطعيت پاسخ خواهند كرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر