۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۷
کد خبر: ۲۶۶۵۵
طبق تحقيقات يک شرکت امنيت سايبري ايميل هاي فيشينگي که از سازمان هاي مالي معتبر ارسال شده اند حاوي نرم افزاري مخفي هستند که از مايکروسافت ورد براي دسترسي به اطلاعات فرد استفاده مي کنند.
به گزارش پایداری ملی، درهمين راستا شرکت امنيت سايبري Proofprint درباره احتمال سوء استفاده هکرها از حفره امنيتي در مايکروسافت ورد هشدار داد. 

طبق تحقيقات اين شرکت ايميل هاي فيشينگ که به نظر مي رسد از سازمان هاي مالي معتبر ارسال شده اند حاوي نرم افزاري مخفي هستند که از يک حفره امنيتي در مايکروسافت ورد براي دسترسي به اطلاعات فرد استفاده مي کنند

برهمين اساس ممکن است برخي فايل هايي که با نرم افزار ورد باز مي شوند، کاربران را فريب دهند تا کدي را دانلود کنند. مجرمان سايبري با استفاده از اين کد رايانه افراد را آلود مي کنند و اطلاعات بانکي او را سرقت مي کنند.

به گفته اين شرکت امنيتي اين بدافزار Dridex نام گرفته است. قبلا از دريدکس براي سرقت پسورد هاي بانکداري آنلاين کاربران در سراسر جهان استفاده مي شد.

در دوره شيوع اين ويروس(۲۰۱۵ ميلادي) بخش اعظم رايانه هاي مبتلا به اين بدافزار در آمريکا قرار داشتند. پس از آمريکا بيشترين تعداد دستگاه هاي مبتلا به اين ويروس در ژاپن، آلمان، انگليس، کانادا و استراليا قرار داشتند.

حملات ايميلي اخير در استراليا آغاز شده اما کارشناسان هشدار مي دهند که احتمالا اين بدافزار به سرعت در سراسر جهان منتشر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر