وی در ادامه به تشریح برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه سفر استانی هیات دولت به آذربایجان شرقی پرداخت و ایجاد پژوهشکده ICT در دانشگاه تبریز و نیز امضای قرارداد برای اجرای طراحی مدل بومی ارتباطات در شرایط بحران را از جمله مهمترین برنامه های این وزارتخانه اعلام کرد.
معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر شناسایی فرصتهای سرمایه گذاری در حوزه فاوا و استفاده از ظرفیتهای بومی کشور برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان برنامه های سفر استانی دولت به تبریز خاطرنشان کرد: در این راستا پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با دانشگاه تبریز و نیز دانشگاه صنعتی سهند تفاهمنامه هایی را به امضا خواهد رساند.
وی با بیان اینکه ایجاد گروه های پژوهشی در دانشگاهها برای رفع مشکلات جدی توسعه کشور با استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات از دیگر برنامه های این سفر است، ادامه داد: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری اساتید علوم انسانی دانشگاه تبریز و نیز متخصصان فاوا استان آذربایجان شرقی مشکلات موجود در زمینه توسعه را رفع خواهند کرد.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد پژوهشکده ICT را در جهت ایجاد مدیریت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اقتصاد دیجیتال و حقوق فناوری اطلاعات در دانشگاه تبریز عنوان کرد و گفت: در راستای شعار امسال اتحادیه جهانی ارتباطات – ITU – با استفاده از تکنولوژی های ICT ایمنی جاده ها را ارتقا خواهیم داد و این شعار برای نخستین بار در تبریز اجرایی خواهد شد.
وی از حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس دانشگاه تبریز و سهند، مدیرعامل مخابرات آذربایجان شرقی، مدیرکل ارتباطات استان و روسای پارکهای علم و فناوری این استان برای امضای تفاهمنامه های مرتبط با طرح های عنوان شده خبر داد و گفت: کارگروه پژوهش و توسعه فناوری اطلاعات برای توسعه شاخص های فناوری در استان ایجاد خواهد شد.
براری امضای قرارداد برای پیاده سازی طراحی مدل بومی ارتباطات در شرایط بحران را در راستای ارتقای سلامت زلزله زدگان و قربانیان بلایای طبیعی عنوان کرد.