۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
کد خبر: ۲۵۹۷۸
عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که تضمینی برای تایید سلامت مصرف مستقیم و غیرمستقیم محصولات تراریخته وجود ندارد گفت: نباید به قیمت افزایش تولید یا تهیه غذای ارزان با سلامت مردم بازی کرد چراکه تاثیر تغییر در ژنوم یک گیاه شاید دهها سال زمان ببرد.
به گزارش پایداری ملی،  عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که تضمینی برای تایید سلامت مصرف مستقیم و غیرمستقیم محصولات تراریخته وجود ندارد گفت: نباید به قیمت افزایش تولید یا تهیه غذای ارزان با سلامت مردم بازی کرد چراکه تاثیر تغییر در ژنوم یک گیاه شاید دهها سال زمان ببرد.

دکترمرتضی زاهدی افزود: اگر سلامت این محصولات مشکلی ندارد باید با برچسب مخصوص در بازار عرضه شوند تا مردم حق انتخاب داشته باشند.

معاون پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان عرضه محصولات تراریخته در بازار را لازم دانست و گفت: سلامت محصولات تولید شده قابل آزمایش است و فرآیند تولید و عرضه این محصولات روند مشخصی دارد.


تولید و مصرف محصولات تراریخته یا همان محصولات دست کاری شده ژنتیکی از 20سال قبل با توجیه تامین امنیت غذایی جهان آغاز شد اما پس از 10 سال سلامت این محصولات مورد تردید قرار گرفت.

در حال حاضر 64 کشور ، مصرف محصولات تراریحته را مشروط به نصب برچسب کرده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر