۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۹
کد خبر: ۲۰۸۷۱
معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات با طرح سوالی از سوی مشترکان پیام رسان داخلی گفت: چرا بیسفون بعد از انتخابات خوب کار نمی‌کند؟
استفاده از نرم‌افزار پیام‌رسان داخلی بیسفون مدتی است با اختلال مواجه شده و اگر از متقاضیان استفاده از این برنامه باشید در زمان ثبت‌نام هیچ کدی برای تأیید و احراز هویت برای شما ارسال نمی‌شود و در واقع امکان ورود به محیط این نرم‌افزار را نخواهید داشت.

کاربرانی هم که از مشترکان سابق این نرم‌افزار هستند مدت یکی دو هفته‌ای می‌شود که با قطعی‌های طولانی مواجه هستند و گاهاً امکان برقراری هیچ ارتباطی را با بیسفون‌داران، ندارند.

گزارش اختلالات این پیام‌رسان از بعد انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری روز گذشته به دست رضا باقری اصل –معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات- که اجرای پنل بررسی OTTها و شبکه‌های اجتماعی داخلی را در وزارت ارتباطات برعهده داشت رسید و این سوال را از مدیر بیسفون پرسید که "چرا بیسفون بعد از انتخابات خوب کار نمی‌کند؟"

وزیر ارتباطات هم با بیان اینکه فعالیت بیسفون را از زمانیکه 130 هزار کاربر داشت به طور مداوم پیگیری می‌کردم، اظهار کرد: اعتقاد داشتم موفقیت پروژه‌هایی از این دست، قطعا موجب اقتدار نظام می‌شود زیرا بسیاری از کاربران خارجی را هم به سمت خود می‌کشاند.

وی افزود: اینکه بحرینی‌ها، عراقی‌ها و مردم دیگر کشورها از محصول ایرانی استفاده کنند قطعا موجب افتخار است.

واعظی گفت: با این رویکرد بیسفون را روی گوشی‌ام نصب کردم و هر جا می‌رفتم پز می‌دادم؛ تا وقتی مشترکان این پیام‌رسان زیر یک میلیون بود مشکل خاصی وجود نداشت اما زمانیکه تعداد کاربرانش بالای یک میلیون رفت دچار مشکلاتی نظیر اینکه تماس می‌گرفتیم اما برای طرف مقابل زنگ نمی‌خورد، شد.

وی خاطر نشان کرد: بهترین ابزار تشویقی برای استفاده از یک سرویس، کیفیت خوب است و مردم اگر در جایی کیفیت ببینند قطعا سمت آن می‌روند.

مهدی داوری –مدیر بیسفون- در این نشست تخصصی با بیان اینکه شرایط کار در بازار ایران و آمریکا متفاوت است، گفت: اگر قانونی برای فعالیت OTTها وجود نداشته باشد کار با مشکل مواجه می‌شود. مجوزی که بیسفون دارد یک برگ کاغذ است که با زحمت آقای جهانگرد به دستم رسیده و گفتند اگر خواستید اینترکانکشن با اپراتورها برقرار کنید، بعدا پیگیر مجوزهای آن باشید.

وی با بیان اینکه همگرایی در ارتباطات ثابت و سیار در حال وقوع است و ایران از این قاعده مستثنی نیست، ابراز کرد: اگر جلوی تکنولوژی را بگیریم مردم دچار مشکل می‌شوند. در اروپا و آمریکا مردم غالبا از خدمات VOIP پیام‌رسان‌ها استفاده می‌کنند و دیر یا زود در کشور ما هم اتفاق می‌افتد.

او در پاسخ به این سوال که چرا شرکت شما علی‌رغم خصوصی بودن، علاقه بسیاری به مقررات‌گذاری در این حوزه که می‌تواند دست و پا گیر باشد، دارد؟ گفت: قطعا اگر در آمریکا زندگی می‌کردیم، می‌گفتم قانونی برای فعالیت OTTها نمی‌خواهیم اما هر وقت قوانین دست و پا گیر دریگر بخش‌ها را برداشتیم و شرایط ایده‌آل شد آنوقت می‌توانیم قوانین و مجوزهای این بخش را نیز برداریم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر