۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۸
کد خبر: ۱۹۷۳۲
رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی در خصوص :
دکتر قراچورلو: شهدای 27 دی‌، انسان‌های فرهیخته و از جان گذشته‌ای بودند که با ایثار، در کنار درس یا وظایف اداری در ساعات بلااستفاده کارگاه از ساعت ۸ شب تا ۷ صبح، به تولید بخشی از تسلیحات موردنیاز جبهه های جنگ می‌پرداختند و با این‌کار عملا تکنیک‌های پدافند غیرعامل را بطور موثری به‌کار می‌گرفتند، کاری که الان جزو برنامه‌های چشم‌انداز قرار دارد.

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه "ما هرچه داریم از شهداست"، گفت: ۲۷ دی ماه سال 1365 یادآور ایامی است که ۲۲ تن از گل‌های انقلاب پرپر شدند؛ آنها اولین گروه از جهادگران عرصه علم و فناوری بودند که با آمیختن علم و ایمان با چاشنی مهارت و فناوری، بخشی از نیازهای جنگ تحمیلی را که از مهمترین نیازهای آن زمان جامعه بود، پاسخ می‌دادند.

دکتر نجف قراچورلو شهدای 27 دی‌ماه کارگاه دانشکده فنی دانشگاه تبریز را بهترین الگو برای دانشجویان امروز ایران اسلامی عنوان و اظهار کرد: بی شک با ادامه کار این شهیدان، امروز می‌توانیم مفهوم دانشگاه نسل سوم و حتی نسل چهارم را بطور عملی درک و لمس کنیم.

وی افزود: این شهداء، انسان‌های فرهیخته و از جان گذشته‌ای بودند که با ایثار، در کنار درس یا وظایف اداری در ساعات بلااستفاده کارگاه از ساعت ۸ شب تا ۷ صبح، به تولید بخشی از تسلیحات موردنیاز جبهه های جنگ می‌پرداختند و با این‌کار عملا تکنیک‌های پدافند غیرعامل را بطور موثری به‌کار می‌گرفتند، کاری که الان جزو برنامه‌های چشم‌انداز قرار دارد.

وی با بیان اینکه کوردلان منافق با گرا دادن توانستند این کارگاه را مورد تهاجم و بمباران جنگنده‌های رژیم بعثی قرار داده و 22 جوان دانشگاهی را به شهادت برسانند، گفت: اینکار ضایعه عظیمی را به جامعه دانشگاهی وارد کرد که از نظر مدیریت دانش باید مورد بررسی و مستندسازی قرار گیرد، ولی آنچه می‌توان از تحلیل این موضوع آموخت، اقدام عملی به جمله ارزشمند معمار کبیر انقلاب است که فرمودند: "ما می‌توانیم" .

دکتر قراچورلو، با بیان اینکه شهداء و خانواده‌های شهداء اصلی‌ترین ولی‌نعمتان ما هستند، گفت: امنیت، آرامش و پیشرفت کنونی کشور ما به برکت خون شهداست و ما باید به پاس این امنیت کم‌نظیر حاکم بر ایران اسلامی، قدردان شهداء باشیم.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کلان امروز کشور در حوزه ی اقتصاد مقاومتی و تاکیدات مقام معظم رهبری بر درون‌زا و برون‌گرا بودن اقدامات شاخص، بی شک این شهدا بذر این منویات را کاشته‌اند و اگر امروز نیازهای کشور را با اتکا به جوانان و دانشگاهیان خود رفع می‌کنیم در سایه همان شهدایی است که چه در جبهه‌ها و چه در پشت جبهه ها در حال دفاع از این مرز و بوم بودند. اگر امروز ما احساس امنیت می‌کنیم و هیچ کشوری نمی‌تواند چشم طمع به خاک ما بدوزد در سایه خون شهدایی همچون شهدای 27 دی ماه دانشگاه تبریز است.

دکتر قراچورلو افزود: شهدای 27 دی ماه دانشگاه افراد مخلص و ولایتمداری بودند که برای حمایت از رزمندگان اسلام و شکستن تابوی تحریم گام برداشتند و در این راه جان خود را فدای اسلام کردند؛ در آن دوران دشمن ورود تسلیحات جنگی به کشور را تحریم کرده بود و این جوانان مخلص با پشتکار خویش این تجهیزات را در کشور تولید کردند.

وی با بیان اینکه سبک زندگی خانواده شهداء باید به عنوان الگوی سبک زندگی اسلامی به جامعه شناسانده شود، تاکید کرد: ساده زیستی و معنویت در زندگی خانواده های شهداء جاری است و مطمئنا فرزندانی که در این فضا تربیت می شوند نیز معتقد و مخلص بوده و می توانند پله های معرفت به خداوند جهانیان را یک‌شبه طی کرده و به مقام شهادت نایل آیند.

رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی بر لزوم انتقال روحیه ایثار، شهادت و مقاومت به نسل جوان تاکید کرد و گفت: با همکاری دانشگاه تبریز، دبیرخانه دائمی بزرگداشت شهدای دانشگاه تبریز در جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی تشکیل شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر