علی دولتی با اشاره به تدوین برنامه ششم اداره کل هواشناسی استان اردبیل برای سالهای ۹۵ تا ۹۹ تصریح کرد: در این برنامه که در پی سه ماه مطالعه و تحقیق و جمعبندی منابع تدوین شده است به مهمترین نیازها توجه داریم.
وی افزود: در این راستا ارتقا ایستگاههای پایش جوی، افزایش ایستگاههای اقلیمشناسی و بارانسنجی، تهیه گیرندههای تصاویر ماهوارهای و ایستگاههای جو بالا و بهرهبرداری از رادار هواشناسی در دستور کار است.
وی بابیان اینکه ازجمله در شش محور برنامههای توسعهای دنبال خواهند شد، اضافه کرد: توسعه ایستگاههای شبکه پایش، پشتیبانی تجهیزات نفی و آزمایشگاهی، اصلاح ساختارها و ساماندهی نیروی انسانی و توسعه سامانه پیشبینی جوی نیازمندیهای طرحشده در این برنامه است.
مدیرکل هواشناسی استان بهضرورت نوسازی و بهسازی ساختمانها در طول این برنامه اشاره و تأکید کرد: علاوه بر این توسعه تحقیقات و پژوهشهای کاربردی، ارتقا اصول پدافند غیرعامل، اجرای برنامه مدیریت سبز در هواشناسی و اجرای برنامههای دولت الکترونیک مورد تأکید است.
دولتی مهر تمامی برنامههای ذکرشده را مستلزم تأمین اعتبار مناسب دانست و متذکر شد: در برنامه پنجم محدودیت اعتبار موجب شد برخی برنامهها ازجمله تحقیقات کاربردی بهدرستی عملیاتی نشوند.
وی در خصوص مأموریتهای در نظر گرفته شده در این برنامه تصریح کرد: ما در نظر داریم با هدایت مناسب کارشناسان و همکاریهای درون و برون سازمانی در راستای مشارکت در تأمین منافع اقتصادی، افزایش توان دفاعی، کاهش اثرات بلایای طبیعی و حفاظت از جان و مال مردم قدم برداریم.
مدیرکل هواشناسی استان اجرای این برنامهها را در راستای تحقق آرمانهایی دانست و تأکید کرد: باید بتوان نسبت به ارتقا کیفیت زندگی شهروندان، سلامت، امنیت غذایی، دسترسی به آب و انرژی و رشد اقتصادی و توسعه پایدار اقدام کرد.
وی افزود: علاوه بر این بهبود حفاظت از جان و مال مردم و ایمنی حملونقل در زمین، دریا و هوا در کنار استفاده پایدار از منابع طبیعی و بهبود کیفیت محیطزیست در این برنامهها دنبال میشود.