رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ضمن خوشامدگویی به اعضای حاضر در جلسه افزودند لازم است مشاغل جایگزین و پشتیبان نان احصاء شوند
مهدی صالحی
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در اولین جلسه کارگروه صنعت، معدن و تجارت پدافند غیرعامل استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن خوشامدگویی به اعضای حاضر در جلسه افزودند لازم است مشاغل جایگزین و پشتیبان نان احصاء شوند و در زمان بحران به موقع ره اندازی شود.
در ادامه نماینده جمعیت هلال احمر بر لزوم احصاء تهدیدات در زمان اولیه وقوع و هجوم مردم و مشخص کردن استان ها و شهرستان های معین جهت تاکید نمود.
مدیر کارخانه ارد مارون نیز در این جلسه با ارائه پیشنهاد احداث کارخانه های نان نیم پز و کارخانه های نان انبوه خواستار آشنا شدن صنعت گران و مدیران با علم روز تولید نان و دستگاه های جدید پخت نان شد.
مدیر شرکت غله گفت : خریداری حداقل 6 دستگاه تولید پخت سیار و ایجاد، شناسایی و احصاء انبار و مراکز ذخیره سازی را از نیاز های ضروری استان به خصوص در شهرستان های گرمسیری دانست.
نماینده کارخانه آرد بشار گستر پیشنهاد داد 200 تن گندم به صورت امانی در اختیار کارخانه آرد قرار گیرد تا در مواقع بحران در حداقل زمان ممکن آرد ه خبازی ها ارائه گردد.
نماینده اداره کل پدافند غیرعامل با تشکر از توجه رئیس، مسئول و اعضای پدافند غیرعامل کارگروه صنعت، معدن و تجارت پدافند غیرعامل استان، از آنان خواست با بررسی جامع نیازمندیهای حوزه تولید و غذایی مردم و پیش بینی های لازم، ترتیبی اتخاذ که در شرایط بحران هیچ خللی در خدمات رسانی عادی و ضروری بوجود نیایید.
در ادامه اعضای جلسه درخصوص تقویت مجتمع های نان دوگانه سوز،تعمیر واحد های خبازی که نیاز به تسهیلات دارند، به روز نمودن شرایط بسته بندی و نگهداری نان، بررسی پیشنهاد ارائه 200 تن گندم به صورت امانی از طرف شرکت غله استان به کارخانه های آرد، بررسی امکان تولید و ارائه نان نیم پز در استان، مشخص نمودن استان ها و شهرستان های معین، بررسی و امکان سنجی تولید نان انبوه توسط کارخانه آرد بشار گستر، شناسایی، احصا مکان و فراهم نمودن امکانات از جمله انشعابات اصلی دستگاه های سیار پخت، شناسایی، احصا و ارائه لیست واحد های خبازی با قابلیت دوگانه سوز نمودن در شهرستان ها بحث و تصمیم گیری نمودند.