۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰
کد خبر: ۱۳۶۷۶
وینت سرف یکی از بنیانگذاران اینترنت در مورد پیامدهای منفی تلاش دولت آمریکا برای جاسوسی از سیستم های امنیتی دیجیتال هشدار داده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی به نقل از هیل، وی معتقد است اگر به منظور جاسوسی دولتی زمینه نفوذ یا back door وجود داشته باشد، سرانجام فردی آن را خواهد یافت که ممکن است آدم خوب یا بدی باشد و می توان از آن برای سواستفاده عمدی بهره گرفت.

سرف که در باشگاه ملی مطبوعات آمریکا سخن می گفت افزود: خلق فناوری جاسوسی از سیستم های امنیتی کار بسیار بسیار پرخطری است و من فکر نمی کنم این کار درستی برای برطرف کردن دغدغه های امنیتی دولت باشد.

اظهارات وینت سرف واکنشی صریح به تلاش های دولت اوباما برای مجبور کردن شرکت های فناوری مانند گوگل و اپل به واردآوردن آسیب های عمدی به فناوری های دفاعیشان است. کاخ سفید قصد دارد از این طریق بتواند به اطلاعات شخصی افراد که بر روی گوشی ها و رایانه هایشان ذخیره شده به سهولت دسترسی یابد. اما اپل و گوگل مدعی هستند چنین کاری را انجام نمی دهند.

در ماه های اخیر مقامات آژانس امنیت ملی آمریکا و اف بی آی از اینکه گوشی آیفون 6 امنیت بالایی دارد و حتی خود اپل نمی تواند آن را هک کرده و به داده های خصوصی هر کاربر دسترسی یابد، انتقاد کرده بودند. هدف اصلی انتقادهای مقامات آمریکایی فناوری های جدید رمزگذاری داده هاست که تا به حال غیرقابل نفوذ بوده اند.

جیمز کومی رییس اف بی آی در ماه اکتبر گذشته هشدار داده بود که اگر استفاده از این روش ها عادی شود، مجرمان آزادی عمل پیدا می کنند و نمی توان سواستفاده کنندگان از کودکان را شناسایی کرد و تحت پیگرد قانونی قرار داد.

شرکت های فناوری و مدافعان حریم شخصی می گویند اگر سیستم های رمزگذاری اطلاعات به طور عمدی دستکاری شوند تا اف بی آی بتواند به آنها نفوذ کند، جاسوسان خارجی، هکرها و جانیان هم قادر به شناسایی این نقص ها و سرقت اطلاعات مردم خواهند بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر