۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵
کد خبر: ۱۲۰۳۶
مرکز آمار رژیم صهیونیستی چندی پیش گزارشی را در مورد وضعیت عمومی بافت جمعیتی سرزمین‌های اشغالی تا پایان سال ۲۰۱۴ میلادی منتشر کرد، این گزارش تأکید داشت که مجموعه ساکنان فلسطین اشغالی بالغ بر ۸۲۹۶۰۰۰ نفر است، گزارش صهیونیستی تعداد یهودیان را از این مجموعه حدود ۶۲۱۸۰۰۰ نفر خوانده و مدعی شد که حدود ۷۵% از مجموع ساکنان فلسطین اشغالی یهودی هستند.
 بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که کارنامه مصیبت باری را برای این رژیم در ابعاد سیاست داخلی و خارجی و اقتصاد و … به جای گذاشته، در آستانه انتخابات پارلمانی این رژیم، تنها دستاویز خود برای راضی نگه داشتن جریان‌های راست‌گرای افراطی در سرزمین‌های اشغالی را تمرکز گسترده بر آمار افزایش مهاجرت یهودیان از تمامی نقاط دنیا به سرزمین‌های اشغالی می‌داند.

ارتباط رشد جمعیت و رژیم صهیونیستی

ارتباط رشد جمعیت و رژیم صهیونیستی

در این راستا مؤسسات رسمی اسرائیل گزارش‌هایی را منتشر کردند که نشان از افزایش قابل ‌توجه مهاجرت یهودیان به اسرائیل در سال ۲۰۱۴ داشت و از سیاست‌های موفق نتانیاهو در پذیرش این تعداد و افزایش شهرک های صهیونیست نشین خبر می‌دهند. آژانس یهودی در اسرائیل و وزارت مهاجرت این رژیم تعداد یهودیان وارد شده به اسرائیل در سال ۲۰۱۴ را بالاترین میزان در ۱۰ سال گذشته خواند و تأکید کرد که این رقم از ۲۶۵۰۰ نفر عبور کرده است.

براساس آمار منتشر شده؛ فرانسه در زمینه مهاجرت یهودیان به اسرائیل رتبه اول را داشت. گزارش مذکور تأکید دارد که این عدد در سال گذشته از ۷ هزار نفر فراتر رفته است، این در حالی است که در سال ۲۰۱۳ تنها ۳۵۰۰ یهودی فرانسوی به سرزمین‌های اشغالی مهاجرت کردند. گزارش‌های رسمی صهیونیستی این آمار را برای سال ۲۰۱۵ بالغ بر ۱۰ هزار مهاجر یهودی پیش بینی می کنند. تعداد یهودیان مهاجرت کرده از اوکراین به سرزمین های اشغالی نیز بالغ بر ۵۸۴۰ نفر است، این رقم به نسبت سالهای گذشته سه برابر شده است، این نشان می دهد که بحران اوکراین تاثیر عمده‌ای بر مهاجرت یهودیان به سرزمین‌های اشغالی داشته است.

این در حالی است که بررسی عمیق‌ جامعه شناختی و مردم شناختی پدیده جمعیت در سرزمین‌های اشغالی از ناتوانی صهیونیست‌ها در تغییر معادله‌های جمعیتی به نفع یهودیان حکایت دارد.با وجود افزایش مهاجرت یهودیان در سرزمین‌های اشغالی در سال ۲۰۱۴، نگرانی‌های مردم‌شناختی مهم‌ترین عامل نگرانی استراتژیست ها و کارشناسان مسائل اجتماعی و کابینه‌های رژیم صهیونیستی است، چرا که گزارش‌های موجود نشان می‌دهد که براساس معدل رشد جمعیتی کنونی بین فلسطینیان و یهودیان در داخل مرزهای فلسطین، تا پایان سال ۲۰۱۵ تعداد فلسطینیان و یهودیان مساوی شده و به عدد ۳/۶ میلیون نفر خواهد رسید. ادامه این روند در سال ۲۰۲۰ با نرخ رشد کنونی باعث می‌شود جمعیت یهودیان به حدود ۷/۴۸ % از مجموع ساکنان فلسطینی شود و در حالی که جمعیت فلسطینی‌ها تا ۲/۷ میلیون نفر افزایش می‌یابد، آمار یهودیان سرزمین‌های اشغالی به ۸/۶ میلیون نفر برسد.

 بر همین اساس دستگاه دیپلماتیک رژیم صهیونیستی به عنوان تغییری هر چند کوچک در شاخص های جمعیتی موجود به دنبال تسهیل روند مهاجرت یهودیان به سرزمین‌های اشغالی و ایجاد شرایط مناسب برای جذب حداکثری آن‌ها از آسیا و آفریقا است. کنفرانس‌های سالانه هرتزلیا نیز بر ضرورت اقدام جهت بالا بردن آمار مهاجرت یهودیان به سرزمین‌های اشغالی با اختصاص منابع مالی بیشتر به این موضوع تأکید می‌کند.از همین رو عده‌ای از صاحب‌نظران معتقدند پیگیری چالش‌های امنیتی و سیاست‌های پلیسی به ویژه در کشورهایی که مانند فرانسه و اوکراین و روسیه از جمعیت قابل توجه یهودیان برخوردار هستند، می‌تواند سرنخ‌هایی از تلاش‌های پشت پرده صهیونیست‌ها جهت افزایش مهاجرت یهودیان به اسرائیل را اثبات کند.

مطالعات و بررسی‌های صهیونیست‌ها نشان می‌دهد که دهه ۹۰ قرن گذشته میلادی در زمینه مهاجرت یهودیان به اسرائیل بیشتر شاخص‌ها را به خود اختصاص داده است، هجوم یهودیان به سرزمین‌های اشغالی به ویژه از کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق باعث شد که تعداد مهاجران سفر کرده به اسرائیل بین سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۰ به حدود ۷۶ هزار نفر در هر سال برسد. این رقم نشان می‌دهد که با ورود به هزاره جدید تعداد مهاجرت صهیونیست‌ها به سرزمین‌های اشغالی به شدت کاهش یافته است.

اولین نشانه‌های کاهش مهاجرت یهودیان از سال ۲۰۰۱ میلادی شروع شد. در این سال تعداد مهاجران یهودی به ۶۰ هزار نفر رسید. در سال ۲۰۰۱ نیز این رقم به ۴۳ هزار و در سال ۲۰۰۲ به ۳۳ هزار و در سال ۲۰۰۳ به ۲۳ هزار رسید تا این که این رقم در سال ۲۰۰۴ به ۲۱ هزار نفر کاهش پیدا کرد.

علت این موضوع آن است که انگیزه‌های قوی در نزد یهودیان سراسر دنیا برای ترک خانه و کاشانه خود و عزیمت به سرزمین‌های اشغالی که از ناآرامی‌های ویژه خود برخوردار است، وجود ندارد. سابقه نشان می‌دهد ناامنی و سیاست ارعاب و تهدید از مهم‌ترین شاخص‌های کمک به مهاجرت صهیونیست‌ها به سرزمین‌های اشغالی است.

مرکز آمار رژیم صهیونیستی چندی پیش گزارشی را در مورد وضعیت عمومی بافت جمعیتی سرزمین‌های اشغالی تا پایان سال ۲۰۱۴ میلادی منتشر کرد، این گزارش تأکید داشت که مجموعه ساکنان فلسطین اشغالی بالغ بر ۸۲۹۶۰۰۰ نفر است، گزارش صهیونیستی تعداد یهودیان را از این مجموعه حدود ۶۲۱۸۰۰۰ نفر خوانده و مدعی شد که حدود ۷۵% از مجموع ساکنان فلسطین اشغالی یهودی هستند، در حالی که این گزارش مدعی است که تعداد عرب‌ها ۱۷۱۹۰۰۰ نفر است که شامل قدس و جولان اشغالی نیز می‌شود، این میزان حدود ۲۱% از اهالی فلسطین اشغالی را شامل می شود. گزارش مذکور اعلام کرد که حدود ۳۵۹۰۰۰ نفر دیگر نیز قومیت‌های دیگر را تشکیل می‌دهند.

این در حالی است که آمار واقعی منتشر شده از مرکز آمار فلسطین نشان می دهد جمعیت فلسطینیان ساکن کرانه باختری و باریکه غزه به ۴ میلیون و ۶۲۰ هزار نفر و جمعیت فلسطینیان مقیم اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ فلسطین (مناطق تحت اشغال اسرائیل) به یک میلیون و ۴۶۰ هزار نفر رسیده است. علاوه بر این، نزدیک به ۵ میلیون و ۳۴۰ هزار فلسطینی در کشورهای عربی و ۶۷۵ هزار تن دیگر در کشورهای اروپایی زندگی می‌کنند.

 طبق این آمار جمعیت کل فلسطینیان که تعداد زیادی از آن ها با سیاست های سرکوبگرانه صهیونیست ها مجبور به ترک فلسطین شده اند، در سراسر جهان به بیش از ۱۲ میلیون تن رسیده است که یک سوم از آنها ساکن کرانه باختری و نوار غزه هستند.گزارش‌های صهیونیستی در مورد بافت جمعیتی سرزمین‌های اشغالی شاخص‌ها و اطلاعات مربوط به پدیده پیری جمعیت در جامعه اسرائیل را مخفی می‌کنند، موضوعی که باعث نگرانی تصمیم‌سازان صهیونیستی شده و برنامه‌ریزان استراتژیک را به فکر تصمیمات جدیدی برای جبران این معضل انداخته است. گزارش‌های موجود نشان می‌دهد که کودکان تنها ۳۹% از جامعه شهرک‌نشینان یهودی در فلسطین اشغالی و شامل می‌شود، این در حالی است که میزان افراد سالخورده (۶۵ سال به بالا) به ۱۰% رسیده است.

تصمیم‌سازان صهیونیست اعتقاد دارند یکی از عوامل جبران پیری جمعیت جذب تعداد بیشتری از یهودیان آفریقا و آسیا است، چرا که آن‌ها تمایل بیشتری به فرزند آوری دارند، البته این موضوعی ساده نیست چرا که عوامل و انگیزه‌های این افراد برای عزیمت به اسرائیل از سرزمین‌های اصلی خود وجود ندارد. علاوه بر اینکه تعداد زیادی از یهودیان در کشورهایی متمرکز هستند که قدرت جذب اقتصادی بالایی دارند، به‌عنوان مثال ۵/۵ میلیون یهودی از کل ۱۳ میلیون یهودی دنیا در آمریکا سکونت دارند.

موضوع دیگری که نگرانی محافل صهیونیستی را برانگیخته، نسبت اندک افزایش جمعیت در میان صهیونیست‌ها نسبت به خانواده‌های فلسطینی و عربی است، به ‌طوری ‌که زنان صهیونیست در طول زندگی خود به صورت میانگین ۲ فرزند به دنیا می‌آورند، همین آمار در مورد زنان عرب به ۵ فرزند می‌رسد.درست است که افزایش مهاجرت صهیونیست‌ها از گوشه و کنار جهان به سرزمین‌های اشغالی می‌تواند بخشی از تغییر بافت جمعیتی ناشی از نسبت پایین زاد و ولد صهیونیست‌ها را جبران کند، اما نمی‌تواند به صورت کامل معادله‌های مردم‌شناختی در سرزمین‌های اشغالی را به نفع صهیونیست‌ها قرار دهد. این در حالی است که رژیم صهیونیستی با طرح دیدگاه یهودیت دولت اسرائیل به دنبال ایجاد فضای مناسب تر جهت جذب یهودیان بیشتر به سمت سرزمین‌های اشغالی است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که جنبش صهیونیسم از سال ۱۹۴۸ تا ۲۰۱۴ ضمن اشغال بیش از ۸۰% از اراضی فلسطین بالغ بر ۴ میلیون یهودی را به این مناطق جذب کرده، این در حالی است که در روند مهاجرت معکوس و خروج صهیونیست‌ها از فلسطین اشغالی بالغ بر ۲۰% از آن‌ها تحت شرایط مختلف به کشورهای اصلی خود بازگشتند. بر اساس یک نظر سنجی که روزنامه صهیونیستی هاآرتص سه ماه پیش انجام داد، بیش از یک سوم ساکنان سرزمین های اشغالی خواستار ترک این مناطق هستند.

 همچنین بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده، ۶۰ درصد شهروندان صهیونیست برای گرفتن گذرنامه با سفارت‌خانه‌های کشورهای خارجی تماس گرفته‌ یا تصمیم به چنین کاری دارند، بگونه‌ای که حدود ۱۰۰ هزار صهیونیست هم اکنون دارای گذرنامه آلمانی هستند. بسیاری از شهروندان رژیم صهیونیستی دارای تابعیت‌های دوگانه هستند، در این میان بیش از نیم میلیون شهروند صهیونیست تابعیت آمریکایی دارند و بر اساس گزارش‌ دایره مهاجرت آمریکا ۲۵۰ هزار اسرائیلی خواهان دریافت کارت سبز (گرین کارت) و اخذ تابعیت و اقامت آمریکایی هستند.

تازه ترین نظرسنجی شبکه ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که ۵۰ درصد از صهیونیست ها گزینه مهاجرت به خارج را به عنوان یکی از برنامه های آتی خود در دست بررسی دارند. این شبکه تلویزیون رژیم صهیونیستی خاطر نشان کرد که این گروه از صهیونیست ها بیشتر در گروه سنی ۲۵ تا ۴۴ سال قرار دارند و تقریبا ۵۰۰ هزار نفر از آنها تصمیم جدی برای ترک فلسطین اشغالی دارند.موضوع جمعیت و موازنه های جمعیتی در برابر فلسطینیان برای رژیم صهیونیستی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است، یکی از مهم ترین این ابعاد، نسبت رشد جمعیت جوان به داوطلب شدن برای عضویت در ارتش رژیم صهیونیستی و تلاش برای تامین امنیت بیشتر برای این رژیم است.

رژیم صهیونیستی حتی از ایجاد هویت واحد مشترک برای صهیونیست‌های داخل نیز ناتوان است و این نشان می‌دهد که با افزایش خطرات پیش روی اسرائیل، بیشتر صهیونیست‌ها فرار از سرزمین های اشغالی را به خطر انداختن جان و مال و دارایی‌هایشان ترجیح می دهند. بر اساس تجزیه و تحلیل سازمان جاسوسی مرکزی آمریکا (سیا) که به نمایندگان سنای منتخب در امور اطلاعات و کمیته منتخب دائم مجلس نمایندگان در امور اطلاعات ارائه شده است، روند بافت جمعیتی سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که اسرائیل تا ۱۵ سال دیگر(یعنی تا سال ۲۰۲۹) بیشتر دوام و بقا نخواهد یافت.

مشرق


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر