وی با بیان اینکه پدافند غیر عامل آسیب پذیری کشاورزی را کاهش و پایداری آن را ارتقاء می دهد، ادامه داد: هم اکنون در این استان در زمینه پدافند غیر عامل ضمن شناسایی راههای مقابله با تهدیدات و عوامل عمدی خطرناک در تصمیمات و طرحهای کاربردی و تحقیقاتی با ایجاد نگرش نو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی زمینه افزایش اجرایی شدن این ایده ها فراهم شده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه بخش کشاورزی وظیفه اصلی امنیت غذایی مردم را چه در تولید و چه در سلامت غذایی برعهده دارد، تاکید کرد که به لحاظ آسیب پذیری این بخش همواره با تهدیدات همراه بوده است.
وی تصریح کرد: در کنار تهدیدات موجود در دل طبیعت در محیط تولید و شرایط آبی و خاکی و اقلیمی حاکم بر فضای تولیدات کشاورزی هم اکنون مهمترین عامل تهدید در بخش کشاورزی وجود دشمنان با تفکرات جنگ نرم است که همواره سعی و تلاش بی وقفه در به مخاطره انداختن امنیت غذایی را دارند.
سروی با اشاره به سیاست های کلی نظام پدافند غیر عامل ابلاغ از سوی مقام معظم رهبری یادآور شد: به پدافند غیر عامل به عنوان مجموعه اقدامات غیر مسلحانه که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیت ضروری، ارتقاء پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران می شود، تاکید شده است.
وی عنوان کرد: در این راستا پدافند غیر عامل جهاد کشاورزی استان با هدف مقابله با تهدیدات مستقیم و غیر مستقیم جلسات خود را بطور منظم برگزار و به لحاظ حساسیت تولیدات کشاورزی به عنوان ده استان برتر کشور و موقعیت جغرافیایی و هم مرز بودن با کشور آذربایجان ظرفیت های متنوع از روش های تخصصی در مقابل بیو تروریسم و آگرو تروریسم پدافند های مرتبطی را بکار گرفته ایم.
سروی با اشاره به گستردگی جهاد کشاورزی و مسئولیت آن در تولیدات موادغذایی که دام، محصولات زراعی و باغی، مراتع، تولید گوشت و... را شامل می شود، افزود: پدافند غیر عامل در جهاد کشاورزی در حفظ و تثبیت وضعیت تولید بسیار با اهمیت است.
به گفته وی گستردگی جهاد کشاورزی و از طرف دیگر اهمیت بسیار بالای مخاطبان بیش از پیش حساسیت پدافند غیر عامل را نشان می دهد و لازم است قبل وقوع هر اتفاقی با آنها مقابله شود.