۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱
کد خبر: ۷۷۵۳۰

جلسه هماهنگی و همفکری با مهندسین سازمان نظام مهندسی و سازمان بسیج مهندسین استان آذربایجان شرقی

این جلسه با حضور دکتر قلعه ای مدیر کل محترم پدافند غیرعامل استان و اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و بسیج نظام مهندسی در دفتر مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری برگزار شد.

به گزارش پایداری ملی، در این جلسه نمایندگان سازمان نظام مهندسی خواستار تعبیه و احداث پناهگاه در محل پارکینگ و حیاط ساختمان ها شدند. نمایندگان نظام مهندسی بیان کردند ضروری است که در ساختمان ها و واحد های مسکونی محل های ایمن در نظر گرفت و نحوه استفاده از آن محل ها در مواقع اضطراری  و بحران را به شهروندان آموزش داد. این محل ها باید در نقشه ساختمان ها در نظر گرفته شود. در ادامه ایشان خواستار همکاری با اداره کل پدافند غیرعامل شدند و حاضرین در جلسه پیشنهاد ایجاد گردان های پدافند غیرعامل در سطح شهر را با حضور بسیجی ها و نیرو های متخصص مطرح کردند.
دکتر قلعه‌ای، مدیر کل پدافند غیرعامل استان، ضمن استقبال از حضور و پیشنهادات اعضای سازمان نظام مهندسی، بر اهمیت تشکیل کمیته‌های پدافند غیرعامل در تمامی سازمان‌های دولتی و غیردولتی تاکید کرد و بر ضرورت شکل‌گیری چنین کمیته‌ای در سازمان نظام مهندسی استان تاکید نموند. ایشان همچنین نسبت به اهمیت برگزاری آموزش‌های لازم در این زمینه با گروه بندی‌های مشخص تصریح کردند و نظام‌مند و عملیاتی بودن برنامه‌ها را ضروری دانسته و بر لزوم اجرایی شدن این طرح‌ها تاکید کردند.
این جلسه نمایانگر عزم و اراده مسئولان در ارتقای سطح آمادگی و توانمندی جامعه در برابر تهدیدات و بحران‌های احتمالی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر