۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
کد خبر: ۷۶۱۱۹
در دانشگاه هوایی شهید ستاری انجام شد
همایش ملی جنگ شناختی در حوزه هوا و فضا در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی ارتش، همایش ملی جنگ شناختی در حوزه هوا و فضا با هدف تبیین جایگاه علوم و فناوری‌های شناختی در جنگ‌های آینده، بررسی تکنیک‌ها و تاکتیک‌های کاربردی علوم شناختی، و ترویج تاب‌آوری و آمادگی شناختی در سرمایه‌های انسانی در دانشگاه هوایی شهید ستاری برگزار شد.

امیر سرتیپ دوم خلبان محمدرضا مروی‌نام فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری، در این همایش، گفت: هدف از جنگ شناختی همانند جنگ سخت، از پای در آوردن حریف محسوب می‍شود، اما شیوه تهاجم بسیار متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه در جنگ شناختی خبر، تحلیل و گزارش به عنوان فشنگ عمل می‌کند، افزود: ذهن انسان اصلی‌ترین میدان نبرد است و در این میدان خبری از سلاح‌های متعارف مانند تیر، تفنگ، تانک و موشک نیست.

امیر سرتیپ دوم خلبان مروی‌نام ادامه داد: امروز ما در یک جنگ ترکیبی هستیم، دشمن تمامی ابزار‌ها و شیوه‌های ممکن از جمله تحریم و جنگ فرهنگی را به کار گرفته است و این موارد نشانه‌هایی از افول دشمن به شمار می‌آید.

فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی به‌عنوان یکی از جدیدترین ابزار‌های فنآوری در حوزه جنگ شناختی، اظهار کرد: جنگ ترکیبی یک جنگ چند بعدی است، هدف اصلی این نوع جنگ تغییر باورها، واقعیت‌ها و ادراکات نسبت به واقعیت‌ها و دستاورد‌ها است و دشمن دائما تلاش می‌کند تا قله‌ها را به‌عنوان دره نشان دهد.

وی عملیات روانی را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ابزار‌های جنگ شناختی معرفی کرد و گفت: جنگ روانی، استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و ... است که منظور اصلی آن تأثیرگذاری بر عقاید، احساسات، تمایلات و رفتار دشمن، گروه بی‌طرف یا گروه دوست است.

امیر مروی‌نام در بخش دیگری از سخنان خود، بهترین راه برای مقابله با این جنگ شناختی را ارتقای آگاهی در میان طیف خاکستری جامعه و افزایش هوشیاری عمومی دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر