به گزارش پایداری ملی به نقل از شفقنا، عیسی زارع پور درباره اقدامات وزارت ارتباطات برای ممانعت از حملات سایبری، اظهار کرد: مرکز ملی فضای مجازی، متولی امنیت در کشور است که این مرکز براساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی و در یک چارچوب مشخصی تقسیم کار انجام داده است.
وی ادامه داد: پیگیری و نظارت بر امنیت برخی از دستگاهها به وزارت ارتباطات سپرده شده و دستگاههای زیرساختی و مهم به افتا (امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات کشور) سپرده شده است و بعضاً دستگاههای دیگر هم هستند. ما هر از گاهی مثلاً یک تا سه ماه یکبار گزارش میدهیم و بنده مکتوب به وزرا این گزارش را میدهم تا آسیب پذیریهایی که در سامانه وزارتخانه آنها وجود دارد را برطرف کنند و معمولاً هم برطرف میکنند.
وی بیان کرد: درباره بخش خصوصی نیز پلیس فتا وظیفه و نقش دارد به حوادث امنیتی که برای کسب و کارها اتفاق میافتد، رسیدگی کند. در کل یک تقسیم کاری وجود دارد که هر بخشی بر عهده یکی از دستگاه هاست.
زارع پور درباره اظهارات مطرح شده درباره اختلال اینترنت در کشور، گفت: مدیرعامل یکی از شرکتها به حمله دیداس DDoS (مخفف Distributed Denial of Service) اشاره و عنوان کرده حملات توزیع شده منع خدمت زیاد شده و وزارت ارتباطات نمیتواند مدیریت کند. جهت اطلاع ایشان، جنابعالی و باقی کسانی که صحبتهای من را میخوانند، باید بگویم که ما شبانه روز مشغول هستیم، آمار حملات نسبت به گذشته صدها برابر شده، حملاتی که به زیرساختهای کشور صورت میگیرد و وزارت ارتباطات و همکاران در شرکت ارتباطات زیرساخت و در اپراتورها، شبانه روز تلاش میکنند و ۹۹ و ۹ دهم درصد این حملات دفع میشود؛ حالا یک موردی هم ممکن است که پیش بیاید و در جنگ سایبری اتفاقی بیفتد، اما نکته مهم این است که علی رغم اینکه حملات صدها برابر شده هم به لحاظ تعداد و هم به لحاظ حجم حملهای که صورت میگیرد، اما بخش قابل توجهی دفع میشود و مردم اصلاً متوجه نمیشوند. برخی نیمه پر لیوان را نمیبینند و نمیخواهند بگویند و یک موردی هم که پیش میآید درباره آن اغراق میکنند.