سردار دکتر غلامرضا جلالی با بیان اینکه هدف دشمن تضعیف زیرساختهای اعتقادی ملت ایران است گفت: نهادهای دینی و فرهنگی بیشترین تبعیت را از ستاد ملی کرونا داشتند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پدافند غیرعامل کشور، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور صبح امروز در دیدار با آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی با بیان اینکه سازمان پدافند غیرعامل از دی ماه سال 98 رویکردهای مقابله با شیوع کرونا را در سه فاز، پیش بینی، پیشگیری و پیش کنشگری آغاز کرده است، اظهار داشت: در این ایام تلاش کردیم با ایجاد هم افزایی و هماهنگی بین 26 دستگاه ظرفیتهای لشکری و کشوری را ارتقاء داده و آمادگی ها را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه در شرایط فعلی نیز سازمان پدافند غیرعامل کشور آمادگی خود را برای همکاری با قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرده است، گفت: معتقدیم برای اجرای حداکثری تدابیر و تصمیمات ستاد ملی باید همه دستگاهها نهایت همکاری و همراهی را داشته باشند.
سردار دکتر جلالی با اشاره به اینکه دستگاههای دینی و مذهبی بیشترین همکاری و تبعیت از شیوه نامههای ستاد ملی مقابله با کرونا را از زمان شیوع کرونا داشتند تصریح کرد: البته جریاناتی که راس آن در خارج از کشور بود در تلاش بودند تا در ماجرای کرونا اقدام به تضعیف وجهه عقلانی دین کنند که البته ناکام ماندند.
وی با اشاره به اینکه دشمن در تلاش است با استفاده از ظرفیت شبکههای اجتماعی غیربومی اقدام به سیاه نمایی و تضعیف زیرساختهای اعتقادی ملت کند، افزود: بررسیهای ما نشان می دهد قرارگاه عملیاتی دشمن در این مسئله فعال است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین گفت: حضور روحانیت در شرایط سخت ابتدای شیوع کرونا آهنگ مقابله با این جریان را تغییر داد و مبارزه با کرونا را به یک موضوع ارزشی و حماسی تبدیل کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه امروز رشد فناوری سبب شده است بسیاری از پدیدهها دچار تحول بنیادین شود، افزود: ما معتقدیم در مسئله حکمرانی سایبری باید ابعاد فقهی حمکرانی بومی متناسب با بنیانهای انقلاب اسلامی شکل بگیرد.
آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی نیز در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات سازمان پدافند غیرعامل کشور، گفت: پدافند غیرعامل یک امر ارتکازی است که نیازی به اثبات ندارد.
وی با بیان اینکه مقوله پدافند غیرعامل باید در حوزه فعال شود بر لزوم ایجاد فقه پدافند غیرعامل تاکید کرد و گفت: البته خلاهایی که در این میان وجود دارد باید جبران شود.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه حضور خودجوش طلاب در بیمارستانها و بهشتهای زهرا و غسالخانهها و خدمت رسانی به مردم باعث افتخار روحانیت است، متذکر شد: بعد معنویت یکی از موضوعات مهمی است که باید در موضوع مقابله با کرونا تقویت شود.