۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۷
کد خبر: ۵۷۲۶۲
سازمان بهزیستی کشور، راهنمای روانشناختی در مدیریت ویروس کرونا ویژه عموم مردم را منتشر کرد که در آن به مردم توصیه شده است: احساسات اضطرابی خود را کنترل کرده و از صحبت کردن درباره ویروس کرونا در وضعیت فعلی خودداری کنند.
به گزارش پایداری ملی به نقل از ایرنا، در این راهنما آمده است: کنترل احساسات با شناخت و آگاهی از آنان صورت می پذیرد و به مردم توصیه شده است که  دیدگاه مثبتی به وقایع داشته باشند.  

بر اساس این گزارش، ویروس کرونای جدید، کشندگی بسیار کمتری از کروناویروسهای قبلی داشته ولی شیوع بیشتری دارد و نباید در جامعه طوری نگرانی به وجود آورد که همه از این بیماری وحشت کنند.  

این واقعیت که اخبار زیادی در روز در رسانه های اجتماعی و خبری نشر داده می شود و خبر از میزان شیوع و بروز این ویروس را می دهند، اما لزوما این به معنای این نیست که این امر تهدیدی بسیار زیادی برای شما یا خانواده شما ایجاد می کند.  

سازمان بهزیستی در این راهنما از مردم خواسته است به دنبال واقعیت باشند و افزوده است: کسب اطلاعات بالینی و غیر بالینی درباره ویروس کرونا می تواند کمک کند تا گزارشات و اخبار مرتبط با این ویروس را با کنجکاوی و دقت بسیار زیادی مورد پیگیری قرار دهید. 

برای این منظور شما می توانید به سایت های معتبر مانند سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور دریافت اطلاعات درباره میزان شیوع، مرگ و میر و اقدامات پیشگیرانه مراجعه کنید. همچنین سایت بین المللی مرکز کنترل و پیشگیری نیز اطلاعات مناسب و روز آمدی را در اختیار افراد قرار می دهد.  

سازمان بهزیستی به مردم توصیه کرده است شیوه سالم زندگی را برگزینید و از سلامت جسمی خود مراقبت کنید. به اندازه کافی بخوابید، به طور منظم وعده غذایی مقوی بخورید و سعی کنید 
فعالیت بدنی و ورزش انجام دهید.

در این راهنما به مردم توصیه شده است که جهت رعایت اصول پیشگیری با دیگران در ارتباط باشند و با افرادی که به آنها اعتماد دارند، صحبت کنند.  

سازمان بهزیستی در این راهنمای روانشناختی از مردم خواسته است با دوستان یا اعضای خانواده که باعث نشاط و شادابی شما می شوند، ارتباط برقرار کنید و از صحبت کردن درباره ویروس کرونا و وضعیت فعلی خودداری کنید.   

این راهنما به مردم توصیه کرده است که سعی کنید احساس عدم اطمینان را مدیریت کنید. سعی کنید آنچه در کنترل شما است و آنچه بر آن کنترل ندارید را مشخص کنید و برای آنها برنامه ریزی لازم انجام دهید. در کارهای روزمره مشارکت کنید و برنامه های روزمره خود را عملی کنند.   

این راهنما با تاکید بر نقش والدین در کاهش اضطراب کودکان، افزوده است: به یاد داشته باشید که کودکان در مورد چگونگی مدیریت احساسات خود در این مدت، رفتار و احساسات  شما را ملاک 
عمل قرار خواهند داد.   

توصیه این راهنما به مردم جهت کاهش اضطراب،  استفاده از تمرینات ذهن آگاهی، آرامش ذهن، یوگا و مدیتیشن است.  

سازمان بهزیستی در این راهنما تاکید کرده است: با رعایت اقدامات پیشگیرانه، روزانه به منظور برخورداری از بهزیستی روانشناختی به پیاده روی بروید. شما می توانید  منطقه ای که از ازدحام کمتری برخوردار است و افراد کمتری در آنجا با آنها در ارتباط هستید، انتخاب کنید.

این راهنما با تاکید بر نقش ورزش جهت کاهش اضطراب، افزوده است: اگر از نظر جسمی سالم باشید، بدن شما قادر خواهد بود بهتر به مقابله با ویروس بپردازد.   

آموزش در خصوص اقدامات پیشگیرانه، استراحت، پیگیری تا اندازه مطلوب اخبار از منابع معتبر و مشاوره با روانشناس از دیگر توصیه‌های این راهنما است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر