۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۸
کد خبر: ۵۵۲۳۱
مدیرعامل جی ال ایکس:
مدیر عامل شرکت تولید کننده گوشی‌های جی ال ایکس با اشاره به تولید گوشی «شاهین دو»، این گوشی را قابل رقابت با گوشی‌های شرکت‌های معتبر در این حوزه اعلام کرد.
به گزارش پایداری ملی به نقل ازخبرگزاری ایرنا حمید سعیدی مدیرعامل شرکت تولید کننده گوشی های جی ال ایکس درباره آغاز به کار فعالیت شرکت و مشکلات مربوط به تولید گوشی ایرانی، با اشاره به اینکه شرکت جی ال ایکس از سال ۸۶ در منطقه آزاد اروند کار خود را آغاز کرد، گفت: این شرکت با یک میلیون دلار سرمایه‌گذاری و با هدف افزایش میزان اشتغال زایی مستقیم و بومی سازی قطعات و نرم افزار گوشی تلفن همراه در خرمشهر راه‌اندازی شد. 

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته در کشور چین صاحب شرکت تولیدی بوده است، افزود: با توجه به تحولات مربوط به آینده گوشی تلفن همراه، بعد از فروش این کارخانه، بخش تحقیق و پژوهش گوشی تلفن همراه را در کشور چین راه‌اندازی کردیم و بعد از اعلام دولت ایران مبنی بر حمایت از تولید گوشی داخلی، تصمیم به سرمایه گذاری در این حوزه گرفتیم.

سعیدی به کاهش تعرفه واردات تلفن همراه و نبود رجیستری آن در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: با تغییر مصوبه دولت درباره حمایت از تولیدکنندگان گوشی تلفن همراه، تعدادی از تولیدکنندگان گوشی تلفن همراه از ادامه مسیر بازماندند اما این شرکت با سختی‌ها و مشکلات فراوان به مسیر خود ادامه داد.

وی به انتخاب منطقه آزاد اروند برای سرمایه‌گذاری در این حوزه اشاره کرد و افزود: زمانی که برای جذب نیرو فراخوان داده شد، بر خلاف تصور جوانان تحصیلکرده و خوش فکری در شهرهای خرمشهر و آبادان برای فعالیت در این شرکت اعلام آمادگی کردند.

مدیر عامل شرکت تولید کننده گوشی‌های جی ال ایکس با اشاره به این‌که ۷۰ درصد کارکنان شرکت جی ال ایکس از بانوان این منطقه هستند، تصریح کرد: به دلیل نبود شرایط اشتغال در منطقه و عدم امکان رفت و آمد به مناطق دوردست، بیشتر دختران تحصیل کرده در این منطقه امکان اشتغال ندارند.

شرکت جی ال ایکس با تکنولوژی روز دنیا حرکت می کند

 مدیر عامل شرکت تولیدکننده گوشی‌های جی ال ایکس به اهمیت تحقیق و پژوهش در این حوزه اشاره کرد و گفت: ما همیشه سعی می‌کنیم آخرین تحولات این حوزه را در دنیا پیگیری کنیم و از طریق واحد تحقیق و توسعه با تکنولوژی روز دنیا حرکت کنیم و عقب نمانیم.

وی فعالیت در حوزه نرم افزار گوشی تلفن همراه را یکی دیگر از اقدامات این شرکت عنوان کرد و افزود: با خرید تجهیزات بسیار پیشرفته و نصب سرورهایی در داخل کشور و همکاری دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز توانستیم نخستین پیام رسان داخلی را قبل از ورود تلگرام و واتساپ با عنوان دیالوگ یا گفت و گو راه اندازی کنیم.

سعیدی تصریح کرد: در آن زمان به دلیل آشنا نبودن با موضوع پیام رسان‌ها از نهادها و سازمان‌ها مجوزهای مختلفی را دریافت کردیم و آزمایش‌های متعددی را نیز انجام دادیم و حتی به یک میلیون کاربر که ۲۰ درصد آن‌ها نیز خارجی بودند رسیدیم، ولی به دلیل هزینه بسیار مصرف اینترنت این پیام رسان و مشکلات پیش آمده، دیتا سنترهای این پیام رسان خاموش و کار متوقف شد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه سخت افزار و نرم افزار جزو نخستین‌ها هستیم، افزود: به دلیل مشکلات بسیار ضررهای هنگفتی در این حوزه پرداخت کردیم.

مدیر عامل شرکت تولید کننده گوشی‌های جی ال ایکس در بخش دیگری از این گفت و گو به تولید گوشی‌های نسل گذشته اشاره کرد و گفت: تا ۹۵ درصد قطعات این گوشی در داخل تولید می‌شود و در مقطعی ماهانه بیش از ۱۰۰ هزار عدد از این گوشی ها به فروش می‌رفت.

از هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال به ۲۰۰ نفر رسیده‌ایم

 وی با اشاره به ورود گوشی‌های هوشمند و اندروید به بازار، افزود: شرکت جی ال ایکس از نخستین شرکت‌هایی بود که در کشور وارد حوزه اندروید شد اما به دلیل حجم گسترده تبلیغات شرکت‌های بزرگ تلفن همراه، امکان تبلیغات و معرفی خود را نداشتیم و کسی نمی‌دانست که ما هم وارد این حوزه شده‌ایم.

سعیدی با تاکید به اینکه از ابتدای تولید گوشی تلفن همراه اولویت ما ساخت قطعات آن در داخل کشور بود، تصریح کرد: در برخی موارد تولید قطعه داخلی صرفه اقتصادی نداشته اما آن را تولید کردیم و هم اکنون نیز ۳۰ درصد گوشی‌های هوشمند جی ال ایکس از قطعات داخلی استفاده می‌شود.

وی افزود: در اوج زمان تولید و فروش گوشی تلفن همراه کارکنان این شرکت به یک هزار و ۲۰۰ نفر رسید اما هم اکنون با حدود ۲۰۰ نفر تولید را در این شرکت ادامه می‌دهیم.

با قرارداد تولید تبلت‌های کودک از خطر تعطیلی کارخانه جلوگیری شد

 مدیر عامل شرکت تولید کننده گوشی تلفن همراه جی ال ایکس به مساعدت وزیر ارتباطات در زمانی که شرکت در حال تعطیلی بود اشاره کرد و گفت: در آن زمان شرکت نیاز به معرفی در بازار و سرمایه در گردش داشت که با قرارداد تولید تبلت کودک و انجام این قرارداد، شرکت حیات دوباره‌ای گرفت و از خطر تعطیلی دور شد.

وی افزود: یکی از معضلات فرهنگی استفاده از کالای داخلی این است که برخی مردم استفاده از گوشی ایرانی و یا هر کالای دیگری را کسر شخصیت و شان خود می‌دانند و با اینکه کیفیت کالای ایرانی مناسب است اما از آن استفاده نمی‌کنند.

سعیدی به تولید گوشی «شاهین دو» به عنوان جدیدترین محصول شرکت جی ال ایکس اشاره کرد و گفت: با تست عملکرد گوشی آریا یک و رفع ایرادات آن، گوشی «شاهین دو» در این شرکت تولید شد که هم از نظر کیفیت به روز است و هم اینکه خانواده ایرانی توان خرید آن را دارد.

سیستم پرداخت موبایلی در شاهین دو تست شده است

 وی با اشاره به اینکه گوشی «شاهین دو» با اندروید ۹ و تایید شرکت گوگل تولید می‌شود، افزود: مهم‌ترین ویژگی این گوشی استفاده از دوربین‌های با کیفیت بالا است که می‌تواند از اشیای بسیار کوچک با وضوح بسیار بالا عکسبرداری کند.

مدیر عامل شرکت تولید کننده گوشی تلفن همراه جی ال ایکس، شارژ بی سیم و سیستم پرداخت موبایلی را از دیگر ویژگی‌های گوشی شاهین دو عنوان کرد و گفت: این سیستم توسط یکی از بانک‌های کشور تست شده و برای استفاده از آن برای رانندگان تاکسی به عنوان کارت خوان در حال برنامه‌ریزی هستند.

وی افزود: قطعات مورد استفاده در این گوشی از شرکت‌هایی تهیه شده که سازندگان بزرگ گوشی در دنیا نیز از این شرکت‌ها برای تهیه قطعات خود استفاده می‌کنند و این قطعات از کیفیت بالا و به روزی برخوردار هستند.

سعیدی به معرفی گوشی «شاهین دو» به عنوان یک گوشی ایرانی توسط وزیر ارتباطات اشاره کرد و گفت: از زمانی که این گوشی به عنوان یک تولید ایرانی توسط وزیر ارتباطات معرفی شد، تماس‌ها و درخواست‌های بسیاری برای خرید این گوشی به دست ما رسیده است.

مدیر عامل شرکت جی ال ایکس با اشاره به اینکه مراحل آماده سازی خط تولید این گوشی انجام شده است، خبر داد:  مراسم رونمایی از گوشی «شاهین دو»، ۲۶ آذرماه در نمایشگاه تلکام تهران برگزار می‌شود.

وی قیمت گوشی «شاهین دو» را دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: یک گوشی خارجی با برند معروف با همین ویژگی‌ها دو برابر قیمت این گوشی فروخته می‌شود در صورتی که گوشی ایرانی شاهین دو کیفیت و پشتیبانی بهتری ارائه کرده است.

امکان تولید روزانه ۵ تا ۱۵ هزار گوشی «شاهین دو» وجود دارد

 مدیر عامل شرکت تولیدکننده گوشی‌های جی ال ایکس از امکان تولید روزانه بین ۵ تا ۱۵ هزار گوشی «شاهین دو» خبر داد و تاکید کرد: فقط برای تولید این گوشی در حدود ۱۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده و اگر مردم کمک کنند و بازار خوبی برای این گوشی فراهم شود، امکان افزایش تولید وجود دارد.

وی با اشاره به فعالیت‌هایی که در حوزه صادرات انجام شده است، افزود: هم اکنون مشتریانی از جنوب عراق و کردستان عراق برای گوشی های تولیدی ایرانی وجود دارد و استقبال خوبی می شود و مشتریانی از سوریه نیز درخواست داشته‌اند که در حال انجام کارهای مقدماتی و دریافت مجوزها هستند.

به دلیل هزینه‌های بالای تبلیغات امکان معرفی خود را نداریم

 مدیرعامل شرکت تولید کننده گوشی‌های جی ال ایکس به مشتری این گوشی‌ها از اروپا نیز اشاره کرد و گفت: این فرد برای بررسی توانایی‌های شرکت به ایران آمد و از شرکت بازدید کرد اما مشکلات مربوط به لجستیک و مجوزها امکان ارسال گوشی‌ها را به اروپا را نداد و این نشان می‌دهد که برخی از گوشی‌های ما می‌توانند از نظر قیمت نیز در اروپا جایگاهی داشته باشند.

وی به تبلیغات سنگین برندهای معروف تلفن همراه در کشور اشاره کرد و افزود: ما به عنوان یک شرکت تولیدی امکان هزینه تبلیغاتی بالایی نداریم و صدا و سیما نیز تخفیف‌هایی برای تبلیغات کالای ایرانی دارد که با منظور همین تخفیف‌ها ماهیانه باید ۳ میلیارد پرداخت کنیم که چنین امکانی وجود ندارد.

سعیدی یکی از مشکلات این شرکت را نبود نقدینگی عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه درآمد شرکت پایین است و بیشتر صرف هزینه‌های جاری می‌شود، تمام تلاش ما این است که شرکت به کار خود ادامه دهد و کسانی که هم اکنون مشغول به کار هستند بیکار نشوند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دو درصد بازار گوشی ایران را تامین می‌کنند، افزود: برنامه داریم تا سال ۱۴۰۰ بتوانیم این سهم را به ۲۰ درصد در بازار ایران افزایش دهیم.

مدیرعامل شرکت تولید کننده گوشی‌های جی ال ایکس در پایان این گفت و گو با اشاره به اینکه تولید و فروش گوشی «شاهین دو»  می‌تواند فصل جدیدی در مسیر این شرکت باشد، از مردم خواست با خرید و استفاده از این گوشی ایرانی به اشتغال جوانان این منطقه کمک کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر