۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰
کد خبر: ۴۸۲۳۶
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین:
قزوین- معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین از تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و رستوران‌ها در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش پایداری ملی، یدالله کلهر اظهار کرد: ازجمله وظایف ادارات دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر تولید، استحصال، حمل‌ونقل، نگهداری، فرآوری و عرضه فرآورده‌های خام دامی است که این امر به‌صورت مستمر و بر اساس شیوه‌نامه نظارتی در طی سال به نحو مناسب به منظور ارتقا سطح سلامت و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان انجام می‌شود که نقش بسزایی در پیشگیری از بیماری‌های منتقله از غذا دارد.

وی در مورد برنامه‌های ادارات شهرستانی و اداره کل دامپزشکی در ماه مبارک رمضان عنوان کرد: در همین راستا در مقاطع زمانی خاص ازجمله ماه مبارک رمضان که میزان تقاضای فرآورده‌های پروتئینی افزایش می‌یابد، دامپزشکی، نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی را تشدید کرده، بطوریکه در این ایام با تجهیز ۲۰ اکیپ ثابت و سیار در ۲ نوبت صبح و عصر نظارتهای بهداشتی انجام خواهد شد.

کلهر در پایان به عموم مردم توصیه کرد: نسبت به تهیه فرآورده‌های خام دامی موردنیاز از مکان‌های مورد تأیید دامپزشکی اقدام و به شرایط بهداشتی مندرج بر روی فرآورده توجه کنند و در صورت مشاهده هر مورد غیربهداشتی مرتبط با دامپزشکی با شماره تلفن ۴ رقمی ۱۵۱۲ تماس حاصل و یا با ارسال پیامک به سامانه ۵۰۰۰۱۵۱۲، به اداره کل دامپزشکی استان قزوین اطلاع‌رسانی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر