وی هدف از برگزاری این مانور را ارتقای حوزه سلامت در پاسخگویی به حوادث cbrne (شیمیایی، میکروبی، پرتویی و هسته ای) عنوان کرد و گفت: با توجه ظرفیت علمی و مرجعیت بیمارستان لقمان در حوادث شیمیایی، این مانور برای ارتقای مباحث آموزشی و سیستمهای پاسخگویی به حوادث شیمیایی در این بیمارستان برگزار شد.
میرکتولی با بیان این که هدف ما از برگزاری این مانور آمادگی و ارتقای وضعیت موجود برای رسیدن به مدلی برتر و الگویی کشوری است، افزود: طبق برنامه ریزیهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این مانورها به صورت قطبی در دانشگاهها انجام میشوند.
مهمترین ویژگی این رزمایش انجام اقدامات مسمومیت زدایی در صحنه بیمارستان است
نادر حقی مدیر بیمارستان لقمان حکیم نیز درباره این مانور اظهار کرد: این رزمایش شیمیایی با توجه به برنامههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری سازمان پدافند غیر عامل انجام گرفت.
وی با اشاره به رسالت این بیمارستان در حوزه مسمومیت، گفت: برای برگزاری این مانور از ماهها پیش برنامه ریزی صورت گرفت و سناریوی این مانور توسط بیمارستان طرح ریزی شد.
حقی ضمن ابراز رضایت از نحوه برگزاری این مانور یادآور شد: از نکات قابل توجه این مانور میتوان به انجام تمام اقدامات مسمومیت زدایی توسط پرسنل مرکز اشاره کرد.
مدیر بیمارستان لقمان حکیم با بیان اینکه در این مانور اقدامات لازم
برای مواجهه با ۴۵ مسموم شیمیایی انجام گرفت، افزود: امیدواریم این رزمایش
باعث شود تا بتوانیم با تغییر ساختار فیزیکی اورژانسها هم در حوزه مسمومیت
زدایی و هم در حوزه درمان برای مراجعان اقدامات لازم را به نحو احسن انجام
دهیم.
دکتر حقی در پایان مهمترین ویژگی این رزمایش را انجام اقدامات
مسمومیت زدایی در صحنه بیمارستان عنوان کرد و گفت: امیدواریم انجام این
رزمایش سبب شناسایی و بهبود نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت بیمارستان در مواجهه
با حملات شیمیایی شود.